Tavaly nagy port kavart a Nyerd meg az életed: A kihívás, mivel sok játékos szerint botrányos volt a forgatás. November 22-én van a premier, így végre kiderül, hogy milyen lett az egyik legnépszerűbb sorozatból készült reality! 

Miről szólt a Nyerd meg az életed: A kihívás? 

Ahogyan már a neve is utal rá, a reality az eredeti sorozat alapján készült. A játékosoknak különféle feladatokat kell megoldaniuk, ha elrontják, akkor kiesnek, minél többen esnek ki, a pénznyeremény annál nagyobb. 

A stáb szinte teljesen megépítette azt a díszletet, amit a sorozatban is láthattunk. Az egyetlen különbség, hogy itt a játékosok tényleg a helyszínen töltenek minden napot. Összesen 456 versenyző indult, a legfiatalabb 18 éves, a legidősebb pedig 74 éves, ezt korábban a készítők árulták el. 

Mennyi a nyeremény? 

A játékosok pénzért versenyeznek, a nyeremény 4,56 millió dollár, ilyen magas pénzösszeget korábban még senki sem nyert valóságshow-ban. A pénzt pedig csak egyetlen játékos viheti haza, így a tét tényleg hatalmas. 

Mennyi ideig tartott a forgatás? 

Összesen 456 versenyző költözött be a forgatás helyszínére, akik valóban egy helyiségben laktak, aludtak és ettek. Épp úgy, ahogyan a sorozatban láthattuk. Az, aki megnyeri, összesen 17 napot töltött a hatalmas kollégiumi szobában, ami nem volt egyszerű. 

Milyen játékok lesznek? 

Az alkotók elárulták, összesen 7 nagyobb játék van, de vannak köztes, kisebb mérkőzések is, melyeken szintén kieshetnek a játékosok. Nagyjából 10 alkalommal kell valakinek nyernie ahhoz, hogy elvigye a pénzt. Biztosan benne lesz a realityben a Red Light, Green Light nevű játék, emellett az üveghidas próbára és a cukorkás feladatra is lehet számítani. 


Via