Remélhetőleg már nem kell sokat várni az Emily Párizsban 4. évadára, hiszen a forgatásokat már elkezdték Párizsban. A stáb több jelenetet felvett az utcán, így a szemfüles rajongók még videókat is tudtak készíteni. Az egyik ilyen felvételből pedig egy izgalmas titok derült ki! 

Így folytatódik az Emily Párizsban 

Már nagyon várják a rajongók, hogy folytatódjanak Emily kalandjai, hiszen a 3. évad nagyon sok kérdést hagyott a nézőkben. Sok dolog bizonytalan, így érthető, ha várod az új epizódokat. Bár a Netflix még nem jelentette be a premier dátumát, nagy valószínűséggel télen kerülhetnek fel az új epizódok, hiszen a forgatások jelenleg is zajlanak. 

Az elmúlt hetekben már több videó is felbukkant a TikTokon a forgatásról. A felvételeken eddig főként Lily Collins és Lucas Bravo szerepeltek, és többnyire csak beszélgettek. Most azonban készült egy friss videó, ami alapján szinte biztos, hogy Emily és Gabriel egy párt alkotnak majd az új évadban. 

@user6196388256 can’t wait #emilyinparis #netflix #emilyinparisseason4 ♬ Happy Day in Paris - French Cafe 24 x 7

A forgatáson készült videónak sok rajongó örült, hiszen rengetegen szurkoltak már eddig is, hogy Gabriel végül Emilyt válassza. A friss felvétel szerint lesz pár igazán romantikus jelenetük az új évadban.

Persze ez még nem jelenti azt, hogy Emily és Gabriel az egész évadban együtt is lesznek. Az Emily Párizsban eddig is nagyon fordulatos volt, így tényleg bármi megtörténhet