Kezded azt gyanítani, hogy a pasid nem élvezi azt, amit szex közben csinálsz? Íme, 5 egyértelmű jel, amit tényleg erre utal. 

Nem jön izgalomba 

Persze számos oka lehet annak, ha valamiért a pasi nem gerjed be, de ha sorozatosan előfordul, hogy szó szerint lankad a figyelme az ágyban, akkor érdemes lehet rákérdezni nála, hogy mi a baj. Ugyanis előfordulhat, hogy valamiért nem élvezi azt, amit csinálsz, csak éppen nem meri bevallani neked. Egy kapcsolatban azonban az őszinteség a legfontosabb, a szexről és a vágyakról beszélni pedig egyáltalán nem ciki. Legyél vele nagyon türelmes és próbáljátok meg közösen megfejteni, mi is lehet a gond. 

A tv-t bámulja szex közben 

Az nagyon nem számít jó jelnek, ha a srác szex közben a tv-t nézi. Sőt, ha netán a pornócsatornára kapcsol, miközben veled hancúrozik, az pláne nem túl biztató. Lehet, hogy annyira unja a veled való szexet, hogy pornóra van szüksége ahhoz, hogy felizguljon? Akárhogy is, egy ilyen szitu azonnali cselekvést igényel, semmiképpen se hagyd szó nélkül a történteket. 

Mindig becsukja a szemét 

Persze az is lehet, hogy annyira élvezi a dolgot, hogy teljesen átadja magát az élményben, és csakúgy mint egy intezív csók közben becsukja a szemét. Ha azonban szex közben egyáltalán nem néz a szemedbe, az baljós előjel lehet, ugyanis nem kizárt, hogy egy olyan szexuális helyzetet próbál meg elképzelni, ami elég izgazó ahhoz, hogy átvészelje a veled való szexet. Tudjuk, ez nagyon durván hangzik, de ha ezt tapasztalod, mindenképpen ülj le vele beszélni, mert hosszú távon ebből még sok gondotok akadhat. 

Szex után menekül 

Az aktus után a legjobb dolog egy kicsit összebújni, de ha a pasid azonnal menekül, akkor az gyanúra adhat okot. Lehet, hogy egyáltalán nem élvezte a szexet, bár megtette a kötelességét, de nem volt neki annyira jó, hogy utána magához húzzon. Ha ez gyakran előfordul és azt veszed észre, hogy a srác egyáltalán nem igényli a szex utáni intim pillanatokat, akkor nincs más teendő: beszélni kell vele! 

Mindig ő akar irányítani 

Ha szex közben mindig ő akar irányítani, akkor elképzelhető, hogy nem jön be neki az a technika, amit csinálsz. Persze ez még önmagában nem biztos, hogy nagy gond, lehet szimplán nem szereti mondjuk a lovaglópózt, de akkor erről beszélni kell. Ha ugyanis titkolóztók, és nem meritek elmondani a másiknak, mire vágytok az ágyban, az előbb utóbb hatalmas problémákhoz, végső soron pedig akár szakításhoz is vezethet. 

(via)