A pasik néha másképp gondolkodnak a kapcsolatokról, de alapvetően ők is azt szeretik, ha minden jól működik és ezért hajlandóak is tenni.

Ebből az 5 vallomásból kiderül, mik azok a dolgok, ami miatt egy pasi kiszerethet belőled. 

Negativitás

Senki nem szereti, ha mindig csak a problémákat és nehézségeket kell hallgatnia. Egy srác szerint, ez tette tönkre a kapcsolatát.

Valószínűleg az állandó negativitása volt a probléma. Korábban boldog és vidám, aztán megváltozott, mindenen nyafogott és ezt már nem lehetett elviselni.  

Féltékenység 

A zöld szemű szörny minden kapcsolatba bekúszhat, de nem érdemes túlzásba vinni, mert végül tönkreteheti a kapcsolatotokat. Erre figyelmeztet a következő vallomás, amiben egy srác pont ezt hozta fel a szakítás okaként.


Féltékeny lett és minél féltékenyebb lett, én annál kevésbé vonzódtam hozzá. Ez viszont még féltékenyebbé tette őt. Végül érzelmileg nem tudtam már kezelni ezt a helyzetet és szakítottunk.


Unalom

Te sem szereted, ha a pasid nem csinál semmit, így ne lepődj meg, ha ő sem díjjazza, ha folyton unatkozol. Egy fiú emiatt távolodott el a barátnőjétől.

Nincs semmi hobbija, és egész nap csak tévézik az ágyban. Nem segít otthon semmit és még dühös is lesz, ha megkérdezem, hogy tud-e segíteni. Ráadásul sosem kezdeményez, nem próbál elcsábítani. Próbálom meggyőzni magam, hogy majd jobb lesz, de nem hiszem.

Elmúlt a varázs

Megesik, hogy barátsággá alakul a szerelem. Ez mindkét félnek rossz, de – mint ebből a vallomásból is kiderül – nehéz tenni ellene.


Amikor a rózsaszín köd elmúlt és visszatértünk a valóságba, rájöttem, hogy már nem vonzódom hozzá, ami lassan odáig fajult, hogy szexuálisan sem vágytam rá. Azt kívántam, bárcsak ne így lenne, mert barátként nagyon szeretem őt. 

megbízhatatlanság

A kölcsönös bizalom minden kapcsolatban fontos és ezt nem érdemes kockáztatni, mert úgy járhatsz, mint annak a srácnak a barátnője, aki ezt mondta a kapcsolatuk megromlásáról.

A viselkedése miatt egy idő után már nem bíztam benne. Nem akartam már sokat vele lenni és a végén már hozzáérni sem akartam.


Via