Csúcs-módszer, azaz az orgazmus lehető legnagyobb késleltetésének művészete hihetetlen kapukat nyit meg a szexualitásban. Ez a technika egyenesen az Egyesült Államokból származik, és a női vágyat a tetőpontra kívánja emelni.

Mi is az a csúcs-módszer?

A kulcs a sokkal intenzívebb orgazmus és az élvezet teljes kontrollja. Ugye milyen jó lenne, ha csak rajtad múlna,  mikor és mekkorát élvezel?  A csúcs-módszerrel nem lehetetlen!

A csúcsozás abból áll, hogy kontrollálod az örömödet, az orgazmusodat. Ezért cserébe viszont megsokszorozhatjuk az élvezetünket. Ehhez viszont nagyon jól kell ismerni a testünket, és mindenek előtt hallgatnunk kell rá. Ha úgy érzed, hogy már nagyon közel a gyönyör, muszáj leszel megparancsolni magadnak, hogy leállj.

Ne aggódj, ha nem sikerül elsőre, ezt a módszert sokat kell gyakorolni, hogy teljes mértékben  te legyél a tested főnöke. 

A szakértő megmagyarázza a működését

A csúcsozás a lassú szex egyik vezérelve. Diana Richardson, a csúcs-módszer úttörője a következőképpen írja le a technikát:

Lassítsunk le, és legyünk jelen a szexuális aktus minden pillanatában. Ha egyszer megtapasztaljuk, mennyivel intenzívebb az orgazmus a csúcs-módszerrel, soha többé nem siettetjük majd annak bekövetkeztét. A lassítással az izgalom fokozatosan megemelkedik, az élvezet is intenzívebb lesz.

Diana Richardson szerint a mai rohanó világban még nehezebb a lassú szex gyakorlása, pedig megéri egy kis energiát fektetni a lassulásba.

Via