Tudjuk, tudjuk, egy kapcsolat első hónapjaiban tűkön ülve várod, hogy a pasid végre kimondja az SZ-betűs szót... De van néhány olyan mondat, ami a későbbiekben talán sokkal fontosabb tud lenni. Mondjuk is! 


1. Te vagy számomra az első!

Munka, anya, apa, testvér, barátok, jóga, foci.... Mindenkinek rengeteg emberi kapcsolata és elfoglaltsága van, és ez így van jól! Azonban nem feltétlen jó, ha másokat helyez eléd, így ha te vagy számára az első, az a szeretet egyik legnagyobb bizonyítéka. 

2. Úgy vagy jó, ahogy vagy!

A rózsaszín köd időszakában még nem látod meg a másik hibáit, de egy idő után rájössz, hogy márpedig senki sem tökéletes. Ha nem akarjátok egymást megváltoztatni, teljesen el tudod fogadni a partnered, és ő is téged, akkor nagy jövő vár rátok!

3. Bízom benned!

Csak akkor nyílhatunk meg igazán, ha kialakul a bizalom két ember között. A  „bízom benned” mondat azt mutatja, hogy a pasid kész mindenét ŐSZINTÉN beleadni ebbbe a kapcsolatba, és ez bizony több bátorságot igényel, mint egy „szeretlek.”

4. Megbocsátok!

A szerelemben sokszor megbántjuk a másikat, de a lényeg, hogy tudjatok bocsánatot kérni, és persze megbocsátani! Ha a pasid kész erre, és újabb esélyt ad egy kisebb hibád után, netán ő is elismeri, ha rossz fát tett a tűzre, az a  szeretet  igazi bizonyítéka.

5. Tisztellek! 

Fontos, hogy egyenrangúak legyetek, és kölcsönösen tudjátok a másikat tisztelni. Sokan mindent és mindenkit tisztelnek maguk körül, de a partnerükkel szemben lekezelően viselkednek. Ha a te pasid ki tudja mondani, hogy tisztel, és ezt érzékelteti is veled, akkor jó ember mellett vagy!  

Via