A legtöbb pár esetében az esküvő előtt megtörténik a lánykérés, az utána következő időszakra pedig együtt készülnek elő. Kiválasztják a dátumot, a helyszínt, megveszik a ruhákat, és megkóstolják a lehetséges fogásokat. De ennek a lánynak erre esélye sem volt, mivel a barátja meglepetésesküvőt szervezett. 

Nem örült a lány a meglepetésesküvőnek 

A lány azzal kezdi a történetet, hogy teljesen összezavarodott azon, amit a barátja csinált. Értékeli, hogy nagyon romantikus akart lenni a meglepetésesküvővel, de ez most nagyon nem sikerült. 

Múlt héten meghívott egy állítólagos bulira a barátom, Mark. Még korábban beszéltünk a házasságról, nem volt kész tervünk az esküvőre. Az eseményen felbuzdulva felöltöztem a legszebb ruhámba, és megérkeztem a helyre. Ahogy beléptem a nagyterembe, teljesen ledöbbentem, amikor láttam, hogy családunk, barátaink és ismerőseink összegyűltek, és izgatottan várakoztak. Kiderült, hogy Mark meglepetésből esküvőt szervezett nekünk a tudtom nélkül.

A lány teljesen ledöbbent, és nagyon nem érezte magát jól. A sráccal képzelte el a jövőt, de nem így, és úgy érzi, ezzel a lépéssel megtört köztük a bizalom. Az esküvőt közösen kellett volna megszervezniük, és nem ebben a formában bejelenteni. 

Része akartam lenni a folyamatnak, és lehetőséget akartam kapni arra, hogy mentálisan és érzelmileg felkészüljek egy ilyen jelentős mérföldkőre az életünkben. 

Csalódtak a vendégek 

A lány végül beszélt a barátjával, és elmondta neki, hogy ő most nem szeretné ezt az esküvőt. Elárulta, hogy ez egy olyan dolog, amiről kettőjüknek kell dönteniük. A vendégek csalódottak voltak, és sokan a lányt kezdték el hibáztatni, amiért nemet mondott

A lány elárulta, hogy a sráccal képzeli el a jövőjét, de nem így szeretne a felesége lenni. Mivel sokan őt hibáztatták, ezért névtelenül, egy fórumra írta ki a történetét, és kért tanácsot. A legtöbben igazat adtak neki, és volt olyan is, aki azt tanácsolta, hogy szakítson. 


Via