Jól hangzik a meglepetésszex szóösszetétel, de azért ne feledd, hogy a szexhez minden esetben mindkét fél beleegyezése szükséges, és mindenki másmilyen, szóval lécci ezt a cikket ne vedd úgy, hogy most bátorítunk téged, hogy a pasiddal a beleegyezése nélkül bármikor bármilyen szexuális jellegű dolgot csinálj.

A Redditen mesélt egy csomó férfi arról, hogy milyen volt, amikor a barátnőjük szexszel lepte meg őket és nagyon bejött nekik a dolog. Merthogy nem sok pasi szokta mondani, de titkon rengetegen szeretik azt, ha a nő kezdeményez. Nos, íme a 7 legjobb sztori.

1. A legegyszerűbb

Van egy roppant egyszerű módja annak, hogy a pasidat meglepd, amikor mit sem sejtve ér haza a munkából vagy bárhonnan máshonnan:

éppen hazaértem a munkából, kinyitom az ajtót, és ott fekszik a barátnőm a kanapén megtelenül. Azonnal rámnézett, és elég jól ismertem azt a nézést ahhoz, hogy tudja, hogy mit akar.

Esetleg a nézés mellett abból a tényből is kitalálhatta volna, hogy a barátnője szexre vágyik, hogy pucéran fekve várta a pasiját.

2. Álmai netovábbja

Na most például egy olyan sztori következik, amelyiknél a beleegyezés kérdése nagyon is szóba jön. A következő srácot ugyanis álmában érte a meglepetés:

arra ébredtem, hogy lovagol rajtam. Ő ébredt fel előbb, és ezek szerint nálam éppen állt a zászló, úgyhogy fogta és rávetette magát. 10/10 megvalósította az álmomat. Olyan fantáziám volt ez, amiről korábban már beszéltünk. Szóval teljes mértékben beleegyezésen alapult a dolog.

Hát mondjuk nyilván kellemesebb, mint a vekker hangjára ébredni.

3

Ebben a sztoriban egy SMS kap nagy szerepet:

a feleségemhez átjött egy barátnője iszogatni meg a kinti tűzrakóhelynél dumálgatni. Mindannyian flörtölgettünk, de semmi komoly nem volt, viszont a feleségem és a barátnő egyszercsak egy pár percre bementek. Ezek után a feleségem küld nekem egy SMS-t, hogy menjek be, mert akar mutatni valamit. Bementem, de sehol nem találtam őket, úgyhogy bementem a hálószobába. Kinyitottam az ajtót, és ott voltak mind a ketten meztelenül, csókolózva. Magukhoz húztak és elkezdtek vetkőztetni. Egy elképesztőt hármasoztunk. Messze a legvadítóbb dolog evör.

Felmerül a kérdés, hogy ez a férfi mennyire volt előtte tisztában azzal, hogy a feleségét a nők is érdeklik. Mert ha semennyire, akkor tényleg elég nagy meglepetés lehetett ez a hármasozás.

4. Ez komoly

Egy sztori egy olyan párról, akiknél éppen ott voltak a rokonok:

hazaértem egy hosszú műszakból, és a feleségem azt mondta, hogy beszélnie kell velem valamiről. Elég aggasztó volt az arckifejezése. Másra se tudtam gondolni, csak arra, hogy már megint mi a francot csinálhattam. Bementünk a hálóba, mert pont nálunk volt a feleségem nővére és sógora. Bent a hálószobában a feleségem elmondta, hogy egész nap nagyon kanos volt, és megkért, hogy tegyek valamit a helyzet megoldása érdekében.

A vicces kedvű feleség kérésének a férj nyilván gondolkodás nélkül eleget tett.

5. Kényelem

Egy újabb se szó, se beszéd-kategóriás sztori:

nagyban ülök a fotelben, nézem a tévét. A feleségem, aki akkor még csak a barátnőm volt, egyszercsak minden előzetes figyelmeztetés nélkül odajött, letérdelt, kinyitotta az övemet és leszopott. Kurvajó volt! A világ legnagyobb királyának éreztem magam.

Remélhetőleg pont reklámszünet volt a tévében.

6. Show

Még egy kanapén váró barátnő, de most extrákkal:

az egyik exem jó tudta, mennyire imádom nézni, ahogy a szexjátékaival játszik. Hazaérek, és ott fekszik a díványon az összes játékával együtt, és rendezett nekem egy komplett kis show-t. Az egyik legállatabb dolog volt, amit életében csinált, és persze egész éjszakás szex lett belőle.

Volt mit tisztítani utána ezek szerint.

7. Szülinapi ajándékötletnek sem rossz

Ha a kanapén fekve várás már unalmas lenne, íme egy nő, aki egy másik pozícióban lepte meg a pasiját. Akár szülinapjára is kedveskedhetett volna így, nem?

Pont hazaértem a városból. A kocsiajtóval baszakodtam, hogy be van-e zárva. Indulnék a bejárati ajtóhoz, felnézek, hát ott áll a falnak dőlve a kezével a nadrágjában, sóhajtozva az önmagának okozott gyönyörtől. Mondanom sem kell, se addig, se azóta nem nyitottam soha ki a bejárati ajtót ilyen gyorsan...

Szóval ha úgy érzed, hogy kezd ellaposodni a szexuális életetek, egy-egy ilyen trükköt talán érdemes kipróbálni.

Via