Mint kiderült, a férfiak fejében olyan gondolatok (is) járnak szex közben, amelyet ha a barátnőd mesélne, csak legyintenél, és azt mondanád, nincs ezzel semmi gond. De vajon megértően fogadnád, ha mint az öt veled történne meg?

Rajtad a sor

A férfiak nagy része örömmel jár partnere kedvében, hogy az kellően izgatott állapotban legyen, mire az aktusra kerül a sor. Ám a másik felpezsdítése hosszabb időbe telik, mintha egy nő tenné a férfival. Éppen ezért nem ritka, hogy elfáradnak, és egy kis szünetre vágynak, ám nem túl gyakori, hogy ennek hangot adjanak. 

Mit kezdjek a mellbimbókkal?

A mellek, és azon belül is a mellbimbók még mindig érintetlen, ingoványos terepnek számítanak rengeteg férfi körében. Nem tudják, mennyire érzékeny, vagy éppen mit is lehet vele kezdeni. Általában a pornófilmekben sem fektetnek nagy hangsúlyt erre a testrészre, így most, amikor az ipar virágzik, nem csoda, hogy sokan, akik onnan tájékozódnak nem tudják, hogyan és mit kellene tenniük. 

Hogyan vezessem rá a 69-re?

Ugyan azt hihetnénk, 2022-ben már határ a csillagos ég, vannak, akik nem annyira kísérletező kedvűek, vagy még nem tart ott a kapcsolatuk, hogy ilyen dolgokat is behozzanak az együttlétbe. A férfiak saját bevallásuk szerint sokszor gondolnak arra párjukat kényeztetve, mennyire jó lenne ezt kölcsönösen folytatni, ám fel sem hozzák, mert félnek, hogy kedvesük nem fogadná kitörő lelkesedéssel az adok-kapok ötletét.

Váltsunk pozíciót

Igen, a férfiak is elfáradnak  egyes pózokban, hosszú percek misszionárius szexe után például semmi más vágyuk nincs, csak egy kicsit alulról örömet okozva megpihenni. Figyeljünk rá, hogy felajánljuk a váltás lehetőségét, mert a legtöbben büszkeségből nem szólnak, ha már elfáradtak, pedig úgy valljuk be: eléggé élvezhetetlen az aktus. 

Kellemetlenség

Semmi gond nincs azzal, ha valakinek valami nem tetszik. Kellemetlen a pozíció, túl fárasztó, mégsem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Ilyenkor pedig mi a teendő? Szólnunk kellene, hogy ne így folytassuk. A legtöbben azért nem jeleznek, mert nem szeretnék megbántani a másikat, pedig ez butaság. Ha valakivel megosztod az ágyadat, alapvető, hogy tudtok arról beszélni, ha valami kellemetlen.

Via