Az orális szex az egyik legjobb időtöltés a világon, de mi van, ha a pasid rosszul csinálja? Mondjuk is, hogyan vezesd rá arra, hogy neked mi esik igazán jól!

1. Szólj, ha nem jó!

Persze nem szex közben érdemes megbeszélni, mi történt veletek a munkában, de azt fontos elmondani, hogy mi esik jól vagy mi nem az ágyban. Például szólhatsz a pasidnak, hogy változtassa a sebességet vagy a módszert, és ez tök oké, mivel senki sem gondolatolvasó! 

2. Irányíts!

Ha nem vagy a szavak embere,  testbeszéddel  is jelezheted, mire vágysz. Mozgasd úgy a testedet, hogy neked is jó legyen, és ha arról van szó, nyugodtan vedd át az irányítást! Emeld fel a csipődet a tökéletes szögbe, vagy fogd meg a kezeit, és nemes egyszerűséggel rakd oda, ahol jól esne, ha izgatna. 

3. Üljetek le beszélgetni! 


A kommunikáció mindennek az alapja, és ez nincs máshogy a szexnél sem. Searah Deysach szexpedagógus szerint a lealacsonyító szavak helyett használjunk bátorító szavakat: először tehát érdemes kiemelni, hogy a pasink mit csinál jól, majd finoman elmondhatjuk, mire vágynánk még. Tehát ahelyett, hogy kritikát fogalmaznál meg, és azt mondanád,  „Nem szeretem, amikor...” érdemes inkább azt mondanod, hogy   „Kíváncsi vagyok, milyen érzés, ha...”

4. Ne színlelj orgazmust!

A szakértők egyetértenek abban, hogy bármit is teszel, ne színleld az orgazmust. Az  orgazmus megjátszása miatt a partnerünk azt hiheti, hogy működik, amit csinál, így nem gondolja, hogy változtatnia kéne bármin is. Ha nyíltan és őszintén beszélsz a pasiddal a dologról, hosszútávon sokkal jobb mindkettőtöknek, hidd csak el!

5. Mutasd meg neki ezt az appot!

Bármennyire is furcsán hangzik, bizony létezik olyan alkalmazás, ami megtanítja a pasidat, hogyan kényeztessen szájjal profiként.

A Lick This névre hallgató appon belül három különböző interaktív nyelvgyakorlat közül választhatunk, amiknek célja az orális technika fejlesztése. Tehát ha a telefonon a nyelvünkkel megpöccintünk egy villanykapcsolót vagy feldobunk egy strandlabdát, az ágyban is tudjuk hasznosítani ezt a remek tudást! Egy próbát mindenképp megér! 😉

Via, Via