A szerelem nem válogat, és sokakkal előfordult már, hogy olyanba szeretnek bele, akibe lehet, hogy nem kellett volna. Így történt ez a New Hampshire államban élő Kaitlin Nortonnal, akinek egy igazán váratlan időpontban érkezett meg a szerelem az életébe. Miután meghalt a pasija, összejött a srác testvérével. 

Sokan támadják a nőt 

Kaitlin történetet felkapottá vált a neten, mivel még egy év sem telt el azóta, hogy a pasija meghalt. Aaron Smith kábítószer-túladagolásban vesztette életét, és nem sokkal később a nő elkezdett közeledni Aaron testvéréhez. 

Nem számítottam arra, hogy a hangja ennyire Aaronra emlékeztet. Annyira megnyugtató volt. 

A kapcsolatuk nem indult zökkenőmentesen, mivel Aaron és Kaitlin éveken át szedtek vényköteles gyógyszereket és használtak egyéb drogokat. Rory, Aaron testvére éppen ezért nem kedvelte a nőt, és úgy gondolta, hogy rossz hatással van a testvérére

Kaitlin végül úgy döntött, hogy elvonóra megy, ezért bevonult egy intézménybe. Megpróbálta magát elvágni a pasijától, mivel attól tartott, hogy a rendszeres kapcsolattartás miatt visszaesne. Aaron nem tette le a drogokat, és egy héttel azelőtt, hogy a nő befejezte volna a programot, meghalt túladagolásban. 

Így kezdtünk közelebb kerülni egymáshoz

– mondja a nő. Rory rendszeresen meglátogatta őt, és érezték, hogy kezd kialakulni köztük valami. Eleinte nagyon tanácstalanok voltak, hogy mi legyen a kapcsolatukkal. Nem merték senkinek elmondani, mivel féltek attól, hogy mit szólnak a családtagok. 

Az első gondolatom az volt: „Hogy érezné magát Aaron?” Tudtam, hogy egyáltalán nem tetszene neki. Nem lenne boldog. 

Végül a családjukkal sikerült megbeszélniük a dolgokat, Aaron szülei pedig elfogadták a kialakult helyzetet. Látták, hogy Rory és Kaitlin valóban szeretik egymást, így azóta támogatják őket. Ettől függetlenül az interneten rengeteg kritikát kapnak, és sokszor viccet csináltak a kapcsolatukból. Mióta összejöttek, már közös gyerekük is született, és házasok. Úgy érzik, hogy jó döntést hoztak. 


Via