A TikTokon vírusként terjed egy videó, amit egy Hazel McBride nevű felhasználó töltött fel, azt állítva, hogy az emberek gyarkan megkérdezik nem-e zavarja, hogy a férje sokkal dögösebb, mint ő. 

Dögös pasi, átlagos nő 

A 30 éves holland lány a felvételen a férjével pózol, melyen azt írja: 

Mikor láthatunk őrülten dögös férfiakat átlagos kinézetű nőkkel? 

Az alig 5 másodperces kis videóban McBride szeretettel bámulja a férjét, aki hátrasimított hajával és szexi mosolyával valóban elég dögösnek hat, a lány, aki egyébként íróként dolgozik pedig lófarokba kötött frizurájával és a szemüvegével egy kissé slampos hatást kelt. 

@hazelmcbrideauthor I wanted to stitch the original video but it wasn't allowed. So just a video of us looking awkward #couplesoftiktok #shrekinthesky #millennialcouple ♬ original sound - Emily Bonani

Rengeteg komment érkezett 

A videót rekord gyorsan kapták fel, eddig 1,6 millió lájkot kaptak. A kommentszekció persze ezúttal is nagyon megoszlik, míg sokan egyértelműen azt írják McBride gyönyörű, mások azzal gyanúsítják, hogy így akar bókokat bezsebelni. 

Öhm, nem látok átlagos kinézetű nőt, két GYÖNYÖRŰ embert látok 

– írta valaki, egy másik hozzászóló azonban keményen beszólt a fiatal írónőnek:

A férjed biztos a belső szépséggel törődik a külső helyett 

– állt a kommentben, amire McBride zseniálisan válaszolt vissza: 

Talán azért, mert az ő személyisége átlagos, az enyém meg dübörgő. 

Egy trend része 

A videó egyébként úgy tűnik egy TikTok trend része, ahol látszólag átlagos kinézetű nők jelentik ki, mennyire büszkék a vonzóbb kinézetű partnereikre, függetlenül attól, hogy mit mondanak a gyűlölködők. A trendben tavaly részt vett egy kanadai influencer is, Alicia Mccarvell, akinek többen is azt írták, a férjének olyasvalakivel kellene lennie, aki sokkal vékonyabb, mint ő. 

@aliciamccarvell yeah, it was cold in the hotel room okay ||•• #fyp #foryoupage ♬ Stunnin' (feat. Harm Franklin) - Curtis Waters

A világ ránk néz és azonnal többre értékelik Scottot (a férje), mint engem. Olyan dolgokat mondanak, hogy Ó, biztos nem volt kövér, amikor találkoztak”, vagy „Ó, gazdagnak kell lennie”.

A testpozitív aktivista akkor arról is beszélt, volt aki azt írta neki, hogy a férje bizonyára meleg, vagy csak kövér nő fétise van. 

El akarták hitetni velünk, hogy egy olyan, fizikálisan nagyon jó állapotban lévő férfi, mint Scott, egymillió éven belül soha nem lehet szerelmes egy olyan nőbe, mint én. És ez kizárólag azért van, merta világ arra „tanít” minket, hogy magunkat a testünk alapján értékeljük. 

Mindenkinek lehetnek rosszabb napjai 

Visszatérve Hazel McBride-ra és a férjére, úgy tűnik ők is erre a trendre ültek most fel, a lány Instagramját elnézve pedig vele a világon nincs semmi baj. Csupán arról van szó, hogy mindenki életében vannak rosszabb napok, amikor kevésbé néz ki jól. Ez pedig lássuk be így van rendjén! 

Íme, néhány fotó Hazel-ről és a férjéről, szerintünk szenzációsan néznek ki együtt: 

(via)