Vírusként terjedt a TikTokon a dögös bébiszitter videója, aki a felvételen bevallja, szeret az apukákról gondoskodni azt követően, hogy a gyerekek már elalszanak. A 19 éves Ariana Davis – aki az Only Fans modellje – videóját azóta törölték a közösségi oldalról. 

Bébiszitter extrákkal

„Az okok, amiért szeretek bébiszitter lenni” – magyarázta Davis, a Dél-Floridai Egyetem 19 éves hallgatója a TikTok videójában, amit 4 millióan láttak azt megelőzően, hogy azt eltávolították a felületről (sőt úgy tűnik a szexi bébiszitter fiókja sem elérhető már).

Fizetést kapok a gyerekekkel való játákért, ha pedig elalszanak, akkor én tudok vigyázni az egyedülálló apákra

– részletezte Davis, aki a videójának azt a címet adta, hogy „Felvennél engem?” 

TikTok

Beindultak az apukák 

A szőke bombázó a felvételen táncol és simogatja a testét, miközben azzal kérkedik, hogy volt olyan, amikor az egyik gyerek apukája megjegyezte neki, mennyire jól néz ki és megkérdezte, akar-e maradni vacsorára. 

A kommentszekcióban persze alaposan elszabadultak az indulatok, voltak izgatott apukák, akik állásajánlatokkal kezdték el bombázni a fiatal szépséget, míg mások nemtetszésüknek adtak hangot. 

Fel vagy véve 

– írta az egyik apuka. 

Úgy néz ki el kell bocsátanom a bébiszitteremet 

– fogalmazott egy másik. 

TikTok

Az anyukák aggódnak

Az anyukákat azonban nem nyűgözte le Davis, az egyik aggódó mami például azt írta: 

Az okok, amiért kamerám van a házamban

Az a sok apuka, aki itt van és támogtatja mindezt, úgy tűnik azokat nem is érdekli, ki van a gyerekük közelében, addig, amíg ez számukra előnyös 

– csattant fel egy másik édesanya. 

Fent van az OnlyFans-en

Davis profilja egyébként elérhető az Only Fans-en, ahol azt írja: 

Amikor nem tanulok, szeretek gyerekekkel foglalkozni. De nem ez az egyetlen dolog, amiről szeretnek gondoskodni. Szóval, ha adsz egy esélyt, megmutatom a képességeimet

– írta. 

(via)