Behatolás és orális szex nélkül orgazmus? Nos, ha hallottál már a dry humping fogalmáról, akkor pontosan tudod, hogy mire gondolunk. Magyar jelentése nagyjából annyi, hogy: ruhás szex. Na, van olyan, aki próbálta már? 😉

Nem kell kínosnak lennie

Ne szóld le, amíg nem próbáltad! A dry humping lehet, hogy először nem tűnik szexinek, de valójában nagyon is izgató lehet, sőt akár előjátékként is remekül működik. Az biztos, hogy az erogén zónák, mint például a nyak vagy a fülek nagyobb szerepet kapnak. Ez az együttlét tényleg arról szól, hogy a párok egymást kényeztessék, szeretgessék. 

Lehetőségek tárháza

A legjobb, hogy a dry humping estében rengeteg lehetőség van. Vannak, akiknek akár egy farmerben is élvezetes, de azok, akik nagyobb közelségre vágynak simán lehetnek fehérneműben, a pasik pedig egy boxeralsóban. A pozíciókat illetően szintén is bármi kipróbálható, amit szex közben is csinálnátok, a lényeg azon van, hogy minél inkább működjön az egymáshoz dörgölődés. 

Kell hozzá partner? Nem feltétlen!

Nem szükséges hozzá pasi, hogy kipróbáld, leginkább akkor, ha az első alkalom előtt állsz, és tesztelni szeretnéd,hogy valóban beindít-e a dry humping. Akár az ágyadban fekve egy párna is tökéletes lehet. Ha partnerrel csinálod, ügyeljetek arra, hogy az erogén zónákat is érintsék a nemi szervek, mint például a combokat vagy a feneket. 

Ezek a legjobb pozíciók

A terpesz

A terpesz pozíciónál ülhetsz akár a konyhapulton, a pasid pedig a lábaid közé megy. Ebben az esetben jobb lehet, ha csak fehérneműt viseltek, mert így jobban érezhetetik a másikat. Közben ne feledkezzetek meg arról, hogy a kezeitekkel, a szátokkal izgathatjátok a másikat.

A misszionárius

A misszionárius pozíció nem csupán a behatolásnál lehet intim. A dry humping alatt is maximális lehet az öröm. Az egyik fél a hátán fekszik, a másik pedig rajta szemben. Ebből a pózból könnyen át lehet térni az orális szexre is. 

A kutyapóz

Csakúgy, mint a kutyapóznál szex közben, a nő térdel a párja előtt, a kezeire támaszkodva, míg a pasi hátulról izgatja a nemi szervével. Közben csókolgathatja a partner nyakát vagy vállát, ami szintén nagy örömet válthat ki. 

Az ollózás

Tévhit, hogy ez a póz csak két nő esetében működik jól! A lényeg, hogy a két fél minél közelebb kerüljön egymáshoz, és a nemi szerveket egymáshoz dörzsöljék. Ebben a helyzetben a párok egymás mellett fekszenek, , és összefonják a végtagjaikat.

Via