A sugardaddyk és sugarbabyk világa a mai napig lázban tartja az embereket. A téma soha nem tud lerágott csont lenni, a személyes tapasztalatokat a mai napig nagy izgalommal olvassák az emberek. Most a Cosmo egyik olvasója vallott névtelenül.

Sugarbabykre specializálódott oldalon szeretett bele a szakmába

„Nagyjából egy éve vagyok sugarbaby. Egy tévéreklámban figyeltem fel az oldalra, amely ezzel foglalkozik. Nemcsak az vonzott, hogy sok pénzt lehet ezzel keresni, de az izgalom és a szórakoztató élmények is. Persze erősen élt egy kép is a fejemben: drága éttermek, millók a bankszámlámon, designer cuccok - ki mondana erre nemet?

Az első randikon nagyon zavarban voltam. Úgy éreztem,  mindenki engem, és az idősebb partneremet bámulja. Aztán szépen lassan megértettem, hogy csak én érzem így, simán lehet, más azt hiszi, a nagyapámmal vagyok. Egy év után pedig már az sem zavar, ha a pasimnak nézik őket. 

Gyorsan rájöttem azonban, hogy nem annyira egyszerű ismeretlen emberekkel ágyba bújni, az izgalom nem mindig elég, így saját szabályrendszert alkottam: mindig megismerkedtem az adott pasival, mielőtt lefeküdtünk. Így sokkal egyszerűbb volt, és még időben kapcsoltam, ha valakit nem akartam. 

Vannak, akik csak azt írják meg, hogy:

Szia, ma este 250 euróért egy éjszaka? 

Nálam ez szóba sem jöhet! Nem vagyok hajlandó erre ugrani. 

Mi van, ha rossz vége lesz?

Egyszer repülőre is ültem, mert a pasi más országban lakott. Szerencsére jól sült el a randink, ám utána sokszor eszembe jutott, hogy gyorsan kudarcba fulladhatott volna ez az egész. Azóta sokkal megfontoltabb vagyok.

Sokszor azt hiszik, egy tündérmesében élek, de ez egyáltalán nem igaz. A nap végén én is csak egy prostituált vagyok. Napközben menedzselem az üzeneteket, kapcsolatot tartok az emberekkel, próbálok új ügyfeleket becserkészni. Aztán jöhetnek a randik, a vacsorák, de amikor lemegy a nap, ugyanúgy pénzért szexelek.

Főleg hétvégén van forgalom, de a hét többi napján sem unatkozom, akik több napra foglalnak, esetleg egy utazás alatt, azoknak 0-24 rendelkezésre kell állnom, akár hétköznap is. 

De fontos, hogy ne idealizáljuk ezt a melót a drága ajándékok miatt. Ez ugyanúgy prostitúció, csak a maga módján. De ítélni se ítélj el senkit, aki ezzel foglalkozik. Elmenni egy pasival, akivel lefekszel pár italért, ugyanúgy prostitúció.

Mindenki szép a maga módján

Persze nem minden pasi ilyen. Meglepő, de van, aki csak egy pár szép dolgot akar venni nekem, kiélvezni, hogy így is örömet tud okozni egy nőnek. Vannak, akik egy ölelésen sem hajlandóak túlmenni, csak egy kis társaságra vágynak. 

Az első szex nagyon furcsa volt, hiszen életemben először szexeltem olyannal, aki amúgy nem tetszik. Ám a vacsora alatt olyan jót beszélgettünk, hogy már-már vonzott. Innen is jött a saját kis szabályom. 

Voltak idősebbek, kövérebbek, kevésbé vonzóak, de mindenkiben meg tudom mára már látni a szépet. Ezen kívül pedig remek érzés az a tudat, hogy valaki ennyi pénzt fizet csak azért, hogy velem legyen. Csodát tett az önbizalmammal, hogy szexinek és jófejnek tartanak."

via