A hosszú távú kapcsolatoknál egy idő után fennáll annak a veszélye, hogy unalmassá válik a szex. A párkapcsolati szakértők éppen ezért azt ajánlják, hogy időközönként a párok dobják fel valamivel a szexet. Most pedig arról a szexpózról is lerántották a leplet, ami szerintük erre a legalkalmasabb. 

Ezzel a szexpózzal lehet a legjobban felpörgetni a dolgokat az ágyban

A szakértők szerint a szexuális élet könnyedén feldobható, és először nincs is szükség szexjátékokra, elég, ha izgalmasabb pózokat próbáltok ki. Sarah Riccio, szexuálpszichológus szerint erre tökéletes alkalmas a kutyapóz. Azoknak a pároknak különösen javasolja a kipróbálását, akik általában szemből szexelnek. 

Ennek a pozíciónak az a romantikus része, hogy egy izgalmas szemszögből fedezhetitek fel egymás testét. A férfiak megdörzsölhetik partnerük hátát, megölelhetik, stimulálhatják a csiklót, suttoghatnak a fülükbe, megcsókolhatják a tarkójukat – a lehetőségek végtelenek.

A póz a szakértő szerint képes nagyon intimmé, mégis szenvedélyessé tenni az együttléteket. A hatására pedig sokkal élvezetesebbé válhat a szex. Elárulta azt is, hogy mit szokott azoknak a pároknak javasolni, akik a sokak által ismert pózokat már kipróbálták, ilyenkor az első válasza a tükör előtti szex. 

Kiemelte, hogy fontos a kommunikáció, mert a szexet a pár mindkét felének élveznie kell. Éppen ezért senkinek sem szabad a másikra olyan dolgot kényszerítenie, amit nem akar. 


Via