Miért tűnik úgy, hogy a szex vakáció alatt mindig sokkal vadítóbb, mint az otthoni szex? És hogy teheted tutira felejthetetlenné? Segítünk! 

Dr. Jill McDevitt szexológus szerint az újszerű, izgalmas dolgok, amelyeket a párok általában a nyaralás alatt tesznek, a közelség érzését keltik és pozitívan hatnak a szexualitásra és  szenvedélyre is. 

Az, hogy felszabadulunk a nehéz döntések és a mindennapi teendők - mosogatás, orvosi rendelés, válasz az emailekre stb - alól, lehetővé teszi az agyunk számára, hogy több időt, energiát és figyelmet fordítson olyan dolgokra, mint a szex 

– mondta el a szakértő a sheknows.com-nak. 

És ez a több idő, energia és figyelem sokkal szórakoztatóbbá, kellemesebbé és kielégítőbbé teszi a szexet

–  teszi hozzá.

Hoztunk neked pár tuti tippet, hogy a nyaralás alatti szex felejthetetlen legyen, a  civakodások száma pedig minimálisra csökkenjen.

1.  határozzátok meg a szexuális elvárásokat

A nyaralás előtt érdemes átbeszélni a dolgokat. Lehet, hogy nem lesz jó buli, de a csalódások elkerülése érdekében neked és a pasidnak is tudnia kell, mire számíthattok. Szex minden nap? Naponta kétszer? Amikor a pillanat éppen megfelelő? Mennyire szeretnétek kísérletező kedvűek lenni? A kommunikáció mindennek az alapja!


2. Beszéljetek meg egy mantrát, amit ismételgethettek, amikor a dolgok rosszra fordulnak

Egyetlen nyaralás sem mehet 100 százalékban zökkenőmentesen: a tengerparti strandolás elmaradhat az eső miatt, előfordulnak problémák a kocsival, és a  szex sem lehet mindig tökéletes. 

Amikor a dolgok kezdenek elfajulni, próbáljatok meg egymásra nézni, és azt mondani: „ Ennek szórakoztatónak kellene lennie!” – javasolja McDevitt.

Fontos figyelni arra, hogy a kirándulás ne váljon stresszessé, ami pont az ellenkezője annak, amit szeretnétek.

3. mondd el a pasidnak, mire vágysz!

Ha túlhajszolt, túlfeszített vagy a midennapokban, a vakációs szex különösen üdítő lehet. 

A családban és a párkapcsolatokban gyakran a nők viselik a nagyobb terhet a döntéshozatal, a takarítás és felelősség terén, így amikor a nők a nyaralás alatt megszabadulnak ettől a tehertől, az hatalmas megkönnyebbülést jelent

– mondja McDevitt.

Tehát tisztázd a pasiddal, hogy mi az, amit igazán szeretnél. Legyen az egy vad, kötözős szex vagy egy hosszú, édes összebújás, amire ezeréve nem volt időtök, megérdemled, hogy jól érezd magad!

4. Készülj előre, ha a vízben szexelnétek 

Ha elcsábultál a medencében, az óceánban vagy a szálloda fürdőkádjában való szex gondolatától (és a medencevízzel való esetleges kémiai reakció sem riaszt el), ismételd utánunk: a víz nem síkosító!

A víz elmossa a természetes síkosítást, és valójában rosszabbá teszi a szexet, nem pedig jobbá. A vízálló szilikonos síkosító használata az egyetlen módja annak, hogy a medencében vagy az óceánban történő szex szuper csúszós és szexi legyen, pont olyan, mint amilyet a filmeken látsz. 

5. szex a Roadtripen

Ugye te is régóta fantáziálsz róla, hogy egy kocsiban estek egymásnak a pasiddal? Nincs is jobb alkalom erre egy autós  kirándulásnál  a nyaraláson! Próbáljátok meg nem felhívni a figyelmet magatokra, és keressetek valami eldugottabb zugot, ahol leparkolhattok és nyugodtan összebújhattok.

Via