Kíváncsi vagy rá, hogy mivel indíthatod be még inkább a pasidat szex közben? Nos, ideje új szintre emelni a dirty talkot. Megmutatjuk, melyik az az 5 tuti mondat, amikkel biztosan nem fog tudni ellenállni neked. 😉

1. Szexibb vagy, mint valaha

Egyszerű, de nagyszerű! Ha a pasid fülébe suttogod, miközben az ölében ülsz, szinte biztos, hogy meg fog őrülni tőled, és le sem fogja tudni venni a kezeit rólad. Egy kis titok: a férfiak is imádják, ha dicsérik őket. 

2. Ott csókollak meg, ahol csak akarod

Titkon minden pasi vágyik rá, hogy a barátnőjét bármire rávehesse. Ha saját magadtól dobod be az ötletet, hogy ő választhat, hogy mit szeretne, hát biztosan megteszi majd a hatását. Vigyázz azonban, hogy semmi olyat ne vállalj be, amit nem szeretnél, szóval csak akkor ígérgess, ha tényleg van kedved hozzá! 

3. Ez annyira jó érzés

Ha a legnagyobb akciózás közben a pasidat megerősíted, hogy bizony a hetedik mennyországban jársz, akkor az ő neki még nagyobb bátorságot fog adni. Ne félj elmondani neki, hogy mennyire élvezed, amit csinál! 

4. El fogok élvezni 

Ha azt látja, hogy teljesen elvesztetted az uralmad a tested felett, fantasztikus látvány lesz neki. Ha már tényleg közel jársz, hogy a csúcsra juss, avasd be őt is! 

5. Alig várom, hogy lássalak elélvezni

Bizony, a másik verzió is megteszi a hatását. Ha a pasi azt látja, hogy ennyire fontos neked, hogy ő is a csúcsra jusson, csak még jobban fog imádni téged. Ezt a trükköt bevetheted orális szex közben is, ő biztosan nem fogja bánni, sőt valószínűleg élete egyik legjobb orgazmusa lesz. 

Via