A lánykérés stresszes a pasik számára, a legtöbben hónapokon keresztül szervezkednek, kiválasztják a gyűrűt, és izgulnak. Ám van olyan, aki nem tulajdonít ennek akkora jelentőséget, és szeretné egyszerűen letudni az egészet. 

Csalódott a lány a lánykérés miatt 

A névtelen nő a Redditre írta ki a beszámolóját, miután csalódott a barátjába. A pasi kétszer is megkérte a kezét, de  mindkét alkalommal azt érezte, hogy nem is gondolta komolyan, és kifejezetten megúszósnak érezte az egészet. Már régebb óta együtt vannak, így érezte, hogy közeledik a lánykérés, mivel a pasi tett utalásokat arra, hogy kiválasztotta a gyűrűt

Hazajöttem a másik két gyerekemmel és a beszélgetés közepén megkérdezte: Hozzám jössz feleségül? Azonnal ideges lettem, de próbáltam boldogan viselkedni. Egyszerűen nem gondoltam rá. Se vacsora, se aranyos esemény, még a gyerekeim sem, akik aranyos táblát tartanak. Csak akartam VALAMIT. Nem egy hosszú munkanap végén, fájt

– kezdi a történetét a nő. Elárulta, hogy a pasi azzal indokolta a dolgot, hogy úgyis babát vár, így pont időszerű, hogy összeházasodjanak. Végül látta, hogy a nő csalódott, így megígérte, hogy megkéri egy másik alkalommal, ami sokkal emelkedettebb lesz. 

Körülbelül egy évvel később. A baba szunyókált, a másik két gyerekem pedig nem volt otthon. A barátommal szexeltünk, és rögtön azután ismét azt mondta: Hozzám jössz? persze megint igent mondtam, és előhúzta a gyűrűt. Később azt mondta, hogy nem jut eszébe semmi.

A nő elárulta, hogy mindkét lánykérés borzalmas volt, és ettől annyira jelentéktelennek érzi magát. Szerinte a pasi tudja, hogy minden esetben igent mondott volna, hiszen van egy gyerekük, együtt is élnek, de ez így borzalmas volt. 

Készíthetett volna a babának egy pólót, amin az állt, hogy Hozzám jössz?, esetleg egy szép beszéd, reggeli az ágyban... bármi

– írta szomorúan a bejegyzésében. 

A bejegyzés alá sok komment érkezett, a legtöbben azt tanácsolták a nőnek, hogy figyelje meg, hogy mennyi erőfeszítést tesz a kapcsolatukban. Ha ugyanilyen keveset, akkor érdemes leülnie, és megbeszélnie a dolgokat. 


Via