Harry herceg és Meghan Markle állítólag azt tervezi, hogy visszatér Angliába, ezen a héten azonban mégsem ez a legfontosabb dolog, ami velük történik majd.

Meghan Markle különleges bulival készül

Néhány nap múlva 2 éves lesz kislányuk, Lilibet, akinek születésnapjára nagyon készül az egész család. Bár részletek még nem derültek ki az ünnepségről, de az biztos, hogy különleges nap lesz Harry és Meghan második gyermeke, és az egész család számára, noha Lilibet nagypapája, Károly király várhatóan nem lesz jelen, és arra is lehet számítani, hogy szűk körben, a nyilvánosság kizárásával zajlik majd az ünneplés. Csakúgy, mint a kislány keresztelője. 

Május elején Harry herceg bizonyította, hogy mennyire fontosak ezek az alkalmak számukra, hiszen a herceg még a koronázási ceremóniáról is azonnal hazarepült, hogy Archie 4. születésnapját megünnepelhessék. Meghan Markle is megmutatta már, hogy nagyon jó a bulik és a családi ünnepségek szervezésében. Ez a Netflix doku-sorozatából is kiderült.

Idén másként ünnepelnek

Várhatóan most is emlékezetes lesz a kis Lilibet születésnapja, bár biztosan más lesz, mint tavaly. Akkor ugyanis a család Londonba utazott, hogy részt vegyen a néhai királynő jubileumi ünnepségén, és ha már ott voltak, akkor Frogmore Cottage-i otthonukban szerveztek családi pikniket kislányuk születésnapjára.

Akkor nem sok minden derült ki a családi eseményről, de a rajongók azért megnézhették az alkalomra készült különleges szülinapi tortát, amelyet az azt készítő cukrász osztott meg Instagram-oldalán.


Az ünnep után Harry visszatér Angliába

A születésnapot követően Harry herceg arra készül, hogy visszatér az Egyesült Királyságba, hogy tanúvallomást tegyen a Mirror Group Newspapers ellen folyó perében, az állítólagos jogellenes információgyűjtés miatt benyújtott keresetével kapcsolatban.


Via