Többszörös nagymama Kamilla királyné, hiszen öt unokával is büszkélkedhet.
Férjéhez, III. Károly királyhoz hasonlóan neki is két gyermeke van előző házasságából Andrew Parker Bowles-szal, akikkel szoros kapcsolatban van. 

Károly két fia révén további öt unokája van, köztük György herceg, Charlotte hercegnő, Lajos herceg, valamint Harry és Meghan gyermekei, Archie herceg és Lilibet hercegnő.


A királyné gyermekei sikeresek hivatásukban

Kamilla és Andrew Bowles első gyermeke, Tom Parker Bowles 1974-ben született és talán kissé bizarr módon az akkor még csak hercegi címet viselő Károly lett a keresztapja. A ma 48 éves férfi ételkritikus lett, több szakácskönyvet írt és gasztroshowkban is szerepelt. 

Tom 2005 szeptemberében vette feleségül Sara Buys divatszerkesztőt, akivel 12 év után elváltak ugyan, de két gyermeküket - Lolát és Freddyt - közösen nevelték.  Lola a legidősebb,  Freddy pedig Kamilla királyné legfiatalabb unokája. 

1978-ban született meg Kamilla királynő második gyermeke, Laura, aki az Oxford Brookes Egyetemre járt, ahol művészettörténetet és marketinget tanult és ezen a területen csinált karriert.

2006 májusában Laura hozzáment Harry Lopes könyvelőhöz, akitől három gyermeke született, Eliza valamint egy fiú ikerpár, Gust és Louis.

Eliza három évesen már koszorúslány volt  Vilmos herceg és Kate esküvőjén. Cuki képei bejárták akkor a világsajtót. 


Eliza koszorúslányként Vilmos és Kate esküvőjén
Fotó: GettyImages/Pool

Az unokák különleges szerepet kapnak a koronázáson 

Kamilla királyné unokái, valamint dédunoköccse kísérik majd a királynét a koronázási szertartáson. Károly király mellé a 9 éves György herceg választották királyi apródnak, aki a második a trónöröklési sorban. 

Via