Károly király közelgő, májusi koronázása az egész világot lázban tartja: van, aki semmi pénzért nem menne el rá; más teljesen megőrül Károly királyért és mindenben támogatja őt. Valószínűleg nekik kedveznek a következő, kiszivárogatott lesifotók a fiatal, 25-31 éves Károly királyról, akiről nemcsak mindennapi portéfotók jelentek meg, hanem még a strandon, póló nélkül, félmeztelenül is sikerült lefotózniuk a paparazziknak! 

Íme a fiatal Károly király! 

Az első fotó egy pólómeccsen készült, a lesifotós pedig beszélgetés közben, nőzként örökítette meg az akkor még csak 25 éves Károly királyt. Bár akkor még csak a második volt a trónöröklési sorrendben, az emberek számára nyilvánvaló volt, hogy előbb-utóbb ő le sz a brit uralkodó, ezért hatalmas köztiszteletnek örvendett és mindenhol lesték a kegyeit.

Getty Images/Derek Hudson
Getty Images/Derek Hudson

A pletykák szerint állítólag Károly király ezt ki is használta és Diana hercegnével való házassága előtt nemcsak Kamilla királynével, hanem egy sor brit arisztokratával és hírességgel bonyolódott alkalmi viszonyba. Állítólag Diana hercegné nővére, Sarah; Kamilla királyné akkor legjobb barátnője és az Oscar-díjas énekesnő /színésznő, Barbra Streisand is teljesen odáig volt az akkori hercegnért.

Károly király póló nélkül is mutatkozott

Károly király teljesen tisztában volt azzal, hogy imádják a nők, ezért, amikor lehetősége volt rá, póló nélkül, félmeztelenül sportolt a brit vizeken és engedte, hogy a fotósok megörökítsék a pillanatot. Ez az alábbi kép például 1978-ban, 30 éves korában készült és hihetetlenül nagy merészségnek számított tőle, de később is megmutatta a karizmait a fiatal Károly király.

Getty Images/Tim Graham
Getty Images/Tim Graham

Egy évvel később, 1979-ben már nem félmeztelenül, póló nélkkül, hanem egy ujj nélküli búvárruhában szélvitorlázott Károly király, de a karizmait így is láttatni engedte a nő rajongói számára: igaz, ekkor már ismerte Diana hercegnét és randizott is vele. Az biztos, hogy a most 74 éves Károly király arca nem sokat változott a fiatalkora óta, vonásai csak idősebbek lettek, de ez az idő múlásának velejárója. 

Getty Images/Tim Graham
Getty Images/Tim Graham

Via