Károly király és fiatalabb fia, Harry herceg a hírek szerint elérhette a mélypontot. A hírek szerint Harry herceg készen állna visszatérni a királyi családba, ha Károly király megkérné rá a súlyos betegségét követően. Nemrég azonban kiderült, hogy a brit uralkodó nem akarja elfogadnia a fia segítségét, és elképzelni sem tudja, hogy visszatérjen közéjük.

Harry herceggel beszélnie kéne valakinek

Egyre inkább mélyül az ellentét Harry herceg és a királyi család között, és úgy tűnik, Károly betegsége szinte csak tovább rontott a helyzeten. Nem marad más hátra Sarah Vine szerint, aki a királyi család szakértője, mint a titkos fegyver, azaz Anna királyi hercegnő, akit mindenki egyaránt tisztel, és akiről közismert, hogy lényegretörő és nem tűri a mellébeszélést.

Szerintem ő a megoldás a királyi család minden gondjára

– idézi a szakértő szavait az Express című lap.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Miért nem kéri meg a húgát?!

Sarah Vine így fogalmaz azzal kapcsolatban, hogy ki vethetne véget az áldatlan állapotoknak a királyi családban:

szerintem el kéne küldeni Anna hercegnőt, hogy elintézze Harryt és Meghat. Mert ha az embert Anna hercegnő hívja, akkor muszáj odafigyelni. A király helyében én azt mondanám, hogy »Anna, légy szíves menj oda és intézd el őket!«

Nem biztos, hogy összehasonlítható a kettő, de legutóbb például pont ezt csinálta Anna hercegnő: a királyt, illetve az egész királyi családot képviselte, csak nem Harry herceggel szemben, hanem Srí Lankán. Ezt mutatja be az alábbi videó.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Via