Az egész világ figyelemmel kísérte a történelmi pillanatot, mikor szombaton hivatalosan is király lett Károly király, felesége,  Kamilla  pedig királynő.

Így lett Károly király koronázásából mém

A ceremóniát több millió ember követte figyelemmel, azonban páran ellopták a show-t. A közösségi médiát elárasztották a vicesebbnél-viccesebb helyzetek, mint például Harry herceg furcsa arckifejezései, vagy Lajos herceg unott arca, melyek rögtön az internet kedvencei lettek. Mutatjuk a legjobbakat!

Lajos herceg ellopta a show-t

Katalin hercegné és Vilmos herceg legkisebb csemetéje, Lajos herceg unalmasnak találta a ceremóniát, ezért többször is ásított, egyedi tapsolásával pedig abszolút kitűnt a királyi családból.

Harry herceget kitakarták

Harry herceg nem a legnépszerűbb, mióta feleségül vette Meghan Markle-t, illetve elhagyták az Egyesült Királyságot, ám az emberek figyelemmel kísérik a vele kapcsolatos botrányokat. Édesapja, Károly király koronázása alatt azonban érdekes arckifejezéseket vágott, Anna hercegnő pedig megsemmisítette, azzal, hogy kitakarta, így hamar mém lett belőle.

Katy Perry kínos helyzetben

Károly király koronázási koncertjén az egyik sztárfellépő Katy Perry volt, azonban az énekesnő a szertartás előtt nehezen találta meg a helyét a Westminster Apátságban, így fel-alá járkált.

Károly király és Kamilla esete a Shrekkel

Mikor Károly király és Kamilla királynő egy káprázatos hintóban vonultak a koronázás helyszínére, azt többen a Shrek mesében látható jelenethez hasonlították.

Károly király dedikálja Harry herceg könyvét

Károly király dedikálja Harry herceg Tartalék címmel megjelent botránykönyvét, melyben a királyi családot elég keményen bírálja. Bár ez a jelenet a valóságban nem történt meg, a közösségi médiában elég nagyot futott. 

Sarolta hercegnő és Diana

A mindig bájos Sarolta hercegnőről egy olyan fotót sikerült megörökíteni, amiben egy az egyben olyan a tekintete, mint Diana hercegnőnek.

via