Elképesztő dolgot fedeztek fel a sasszemű rajongók Katalin hercegné testvérének, James Middleton-nak az egyik, Instagramra feltöltött fotóján. A wales-i hercegné öccse anyák napja alkalmából posztolt, ám a követők kiszúrtak valamit a kedves kis felvételen. 

Anyák napi üdvözlet

 James Middleton egy közös fotóval köszöntötte édesanyját anyák napja alkalmából, a kép tavaly nyáron, a franciaországi esküvőjén készült. A férfi a posztban azt írta: 

Miattad forog a világom ❤️ Boldog anyák napját minden édesanyának és legfőképpen ennek. 

Katalin hercegné a táncparketten 

A cuki felvétel rengeteg lájkot kapott, a királyi család lelkes követői pedig a fotón kiszúrták Katalin hercegnét is, aki éppen önfeledten bulizott öccse lagziján. 

Gyönyörű kép, és biztos vagyok benne, hogy a balra, a háttérben Katalint látom 

– írta az egyik hozzászóló. 

A háttérben az ott Katalin hercegné 

– fogalmazott egy másik. 

Tavaly volt az esküvő

A rajongók persze több, mint valószínű, hogy igazuk van, hiszen Katalin, Vilmos és a három gyermekük, György, Sarolta és Lajos ott voltak James dél-franciaországi menyegzőjén tavaly, amikor is feleségül vette szerelmét, Alizée Thevenet. Katalin testvére akkor beszélt is róla, hogy a nővére és a család többi tagja is jelen voltak, ám mivel nem akarták ellopni a showt az ifjú házasoktól, igyekeztek a háttérben maradni. James egyébként azt követően tette közzé anyák napi üdvözletét, hogy Katalin hercegné is megoszott két cuki fotót a hivatalos Instagram oldalukon, melyeken a gyerkőcei társaságában látható. 

(via)