Bár Sarolta hercegnő sosem ismerhette Diana hercegnét, anyák napján mégis rendre eszébe jut a néhai nagymamája. 

Cuki fotók

Ahogyan azt mi is megírtuk az Egyesült Királyságban március 19-én ünnepelték az anyák napját, ennek apropóján pedig Katalin hercegné is megosztott néhány szívmelengető fotót a hivatalos Instagram-oldalukon. A felvételeken Katalin a három gyerekével, Lajos és György hercegekkel, valamint Sarolta hercegnővel pózol, ráadásul a wales-i hercegné a gyerkőcök kedvéért még fára is mászott. 

Micsoda üzenetek

A királyi csemeték azonban ezen a jeles napon nem csak az édesanyjukat, hanem a nagymamájukat, Carole Middleton-t is köszönteni szokták, sőt Vilmos herceg édesanyja, a tragikus sorsú Diana is rendre az eszükbe jut. Pár évvel ezelőtt Sarolta és György és Lajos még üdvözlőlapokat is készített a néhai hercegnének, s bár sosem ismerték őt személyesen, az édesapjuk mindig sokat mesél és mesél nekik a mai napig is róla. Sarolta két évvel ezelőtt egy bájos kis kártyát készített a nagymamájának, amin ezt írta: 

Kedves Diana nagyi! Sokat gondolok rád anyák napján, Nagyon szeretlek. Apának hiányzol. Sok szeretettel: Sarolta 

Twitter/KensingtonRoyal 

Ugyanabban az évben György herceg szintén írt néhány sort a nagymamájának: 

Kedves Diana nagyi, boldog anyák napját. Nagyon szeretlek, és mindig gondolok rád, sok szeretetet küldök neked

– fogalmazott akkor a leendő király. 

Twitter/KensingtonRoyal 

Persze Lajos herceg sem maradhatott ki a sorból, bár ő akkor még csak két éves volt, de egy cuki kis kártyát ő is készített Lady D-nek: 

Twitter/KensingtonRoyal 

Mindent tudnak róla

Persze jogosan merülhet fel a kérdés, hogy Katalin és Vilmos gyermekei miért érzik úgy, üzenniük kell a nagymamájuknak, úgy, hogy valójában sosem találkozhattak vele. Nos, erre nagyon egyszerű a válasz, ugyanis Vilmos korábban egy dokumentumfilmben beszélt arról, nagyon elkötelezett amellett, hogy a gyerekei mindent tudjanak az édesanyjáról. Azt mondta, szeretné, ha a gyerekei tudnák, ki volt ő, ezért folyamatosan beszél nekik Diana nagyiról. Lefekvés előtt gyakran említi őt, kihangsúlyozva, hogy két nagymama van az életükben. Sőt, a trónörökös azt is elárulta, több fotót is kitettek Dianaról a házban. 

(via)