A királyi gyerekek élete ugyan nem csak játék és mese, de a helyzet az, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg gyerekei valahol mégiscsak ugyanolyan csemeték, mint bárki más gyerkőcei. 

Vicces pillanatok

György és Lajos hercegek, valamint Sarolta hercegnő pedig számos vicces pillanatot okozott már az évek során a rajongóknak, ugyanis a hivatalos eseményeket sokszor nagyon unják. Főleg a két fiú, de a mulatságos pillanatok közé tartozik az is, amikor Sarolta rendre utasítja a fivéreit. A nagy huncut hírében álló Lajos herceget is többször megregulázta már, de attól sem riadt vissza, hogy a leendő királyt, György herceget figyelmeztesse arra, hogy legalább a nemzeti himnusz alatt álljon egyenesen. 

Legendás grimaszok

A királyi gyerekeket tehát imádja az internet népe, különösen Lajos herceget, aki legutóbb az év végi karácsonyi istentiszteleten került a középpontba. A hamarosan 5 éves kis herceget néhányszor otthon is hagyják szülei pontosan azért, mert imádja magára irányítani a kamerát, a fotósok pedig előszeretettel készítenek róla viccesebbnél viccesebb felvételeket. Grimaszai legendásak, a lenti galériénkba is tettük pár ikonikus felvételt. Persze a tesóiról sem feledkeztünk meg! 😀

Íme, Katalin és Vilmos gyerekeinek legpoénosabb pillanatai, garantált a nevetés! 😅

article-gallery-img