Hihetetlen fotók láttak napvilágot a wales-i hercegnéről. A 41 éves Katalin hercegné most először látogatta meg az Ír Gárdát, azóta, miótat tiszteletbeli ezredes lett, a jeles eseményen pedig katonai egyenruhát is húzott. 

Katalin örökölte

II. Erzsébet királynő még 2011-ben nevezte ki Vilmos herceget az Ír Gárda tiszteletbeli ezredesének, azonban azt követően, hogy ő lett a wales-i herceg, Károly király a Walesi Gárda ezredeseként nevezte meg. Ezért aztán a trónörökös korábbi címét megörökölte a felesége, Katalin hercegné, így azóta ő az Ír Gárda tisztletbeli ezredese. 

Szolgálatra jelentkezett 

A hercegné pedig most először látogatta meg a Gárdát a kinevezése óta. A wales-i hercegné szolgálatra jelentkezett, ennek jeléül pedig terepszínű katonai egyenrúhát is húzott, közben pedig folyamtosan érdeklődött a csapat tevékenységéről, továbbá egy kiképzésen is részt vett. A látogatása a fegyverarzenál megtekintésével ért véget. 

Elképesztő élmény

A látogatásról a hivatalos Instagram-oldalukon is megosztottak pár fotót, a posztban azt írták: 

Egy havas reggel, az Ír Gárdával a a Salisbury-fennsíkon! Az Ír Gárda munkája annyira széleskörű és példaértékű (...) Elképesztő élmény volt ma velük lenni és látni a kemény munkájukat (az időjárástól függetlenül). 

Felrobbant a kommentszekció 

Katalin hercegnő katonás képei egyébként elképesztő sikert arattak, a kommentszekció valósággal felrobbant. 

Mindenben jól néz ki, és ez annyira inspiráló, pláne így nőnapon. Mindenki tanulhatna tőle egy kicsit 

– írta az egyik hozzászóló. 

Még álcázva is csodálatosan néz ki a wales-i hercegnő

– fogalmazott egy másik. 

Hogyan lehet ennyire menő? 

–  tette fel a kérdést egy harmadik. 

(via)