II. Erzsébet királynő tragikus halála az egész brit királyi családot megrendítette: bár a királynő gyermekei és unokái egyből odautaztak, hogy még utoljára találkozhassanak vele, voltak, akik sajnos nem tudtak elbúcsúzni Erzsébet királynőtől — köztük Katalin hercegné és Meghan Markle sem.

Katalin hercegné és Meghan Markle félretették a nézeteltéréseiket

Mint köztudott, Vilmos herceg és felesége, Katalin hercegné, valamint Harry herceg és felesége, Meghan Markle között már évek óta ellenséges a viszony: volt egy időszak, amikor Diana hercegné fiai szóba sem álltak egymással, ahogyan feleségeik is látványosan kerülték egymást, ám úgy fest, hogy ennek vége.

Vilmos herceg és Katalin hercegné a tegnapi nap folyamán ugyanis meghívta a királyi családból kirekesztett Harry herceget és Meghan Markle-t a windsori tiszteletnyilvánításukra, amikor újra közös fotó készült Katalin hercegnéről és Meghan Markle-ről, két év után először.

A találkozás feszült és szomorú volt

A viselkedésszakértők szerint a két herceg találkozása feszült és távolságtartó volt, ahogyan Katalin hercegné és Meghan Markle sem nagyon beszélgetett egymással, ám az mindenképp bizakodásra ad okot, hogy Vilmos herceg meghívta öccsét, Harry herceget és Meghan Markle-t a saját tiszteletnyilvánításukra. Állítólag erre édesapja, maga III. Károly herceg kérte meg Vilmos herceget, ám ezt a királyi udvar még hivatalosan nem erősítette meg.

A helyszínen lévő tömeg nagy szeretettel fogadta mindkét párt: Vilmos hercegért és Katalin hercegnéért egyenesen rajongtak az emberek, de Harry herceg is váltott néhány szót a tömeggel, Meghan Markle-t pedig többen meg is ölelték a kastély előtt várakozók.

Talán még van remény a békülésre

Szomorú, hogy Vilmos herceg és Katalin hercegné, valamint Harry herceg és Meghan Markle egyesülése egy ilyen tragikus eseményen, II. Erzsébet királynő halála okán történt meg. Ám a közös megjelenésük arra a bizakodásra ad okot, hogy a két fivér előbb-utóbb ki fog békülni egymással és újra botránymentes lesz a királyi család élete.

Harry herceg és Meghan Markle sajtósa egyébként bejelentette, hogy a pár lemondta az összes programját és még tíz napon át fog az Egyesült Királyságban maradni. Erzsébet királynő temetése szeptember 19-én, hétfőn fog zajlani, addig pedig többször is látni fogjuk őket, ám arról még nincs pontos információ, hogy hol és milyen módon.

Via