Múlt héten derült ki, hogy Katalin hercegné kórházban van, ugyanis egy komoly hasi műtétet kellett végrehajtani rajta. A Kensington-palota közleményben tudatta a világgal, hogy a hercegné jól van, azonban még 10-14 napig kórházi ápolásra szorul, és utána is hónapokra lesz szüksége, hogy teljesen felépüljön, így várhatóan húsvétkor tér majd vissza a nyilvánosság elé. Ennél többet azonban nem árultak el.

Katalin hercegné már régebb óta betegeskedhetett

A rajongókat, sőt az egész világot meglepetésként érte a hír, hogy Katalin hercegné már túl van egy komoly beavatkozáson, és kórházban gyógyul, amikor senki nem tudta, hogy egyáltalán betegeskedik. Pedig voltak erre utaló jelek!

A hercegné ugyanis sűrűn mutatkozik a nyilvánosság előtt, most azonban eltűnt közel egy hónapra. Az ünnepekkor jelent meg ugyanis utoljára nyilvánosan, a karácsonyi istentiszteleten Sandringhamben. Ez azt jelenti, hogy a Kensington-palota közleménye előtti 23 napban nem lehetett látni Katalint. 

Vélhetően pont az ünnepek miatt nem volt annyira feltűnő a hercegné rejtőzködése, de ez mégis arra enged következtetni, hogy valószínűleg már jóval korábban megromolhatott az egészségi állapota.

Via