A költözés mellett döntött Katalin hercegné és Vilmos herceg! A házaspár egy szerény, négyhálószobás házba költözik Adelaide Cottage-ban, ahol személyzet sem lesz velük.

Közelebb lesznek a királynőhöz

Megerősített információk szerint Katalinék azért döntöttek a költözés mellett, mert így közelebb lehetnek a 96 éves Erzsébet királynőhöz. A windsori rezidencia csupán 10 perc sétára található az új otthonuktól. A házaspár és a gyerekeik már idén nyáron beköltözhetnek. 

Egyedül érzi magát

A királynőnek több olyan emberre van szüksége, mint Vilmos. Nagyon gyakran egyedül van, kivéve a személyzetet, ezért nagyon fog örülni, hogy Vilmos, Katalin és három dédunokája tíz percre lesz tőle. A család nagyon korlátozott volt abban, hogy mit tehetettek a Kengsinton-palotában

- mondta Ingrid Seward, a Majesty Magazine főszerkesztője.

Az iskolát is itt kezdik meg

György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg állítólag iskolát is váltanak a költözés miatt. A három gyermek a közelben fog tanulni, míg korábban mindannyian a Battersea felkészítő iskola diákjai voltak. 

Gondoltak az adófizetőkre

A házaspár számára fontos volt, hogy egy egyszerű letisztult otthont találjanak, ami mégsem olyan mutatós, de nem szorul felújításra sem, ugyanis nem szeretették volna, ha az adófizetők terhére kezdik meg az új közös életüket. 

Ezt kell tudni az ingatlanról

Az épület 1831-ben készült el és habár hivatalosan Erzsébet királynő tulajdona, az elmúlt időszakban a királyi család vendégei szálltak meg benne. A közelmúltban esett át egy kisebb felújításon az ingatlan. 

Íme, még több fotó az ingatlanról.

Via