Kim Kardashian is részt vett a Los Angeles Lakers és a Golden State Warriors NBA meccsén, és láthatóan izgult Khloé Kardashian exéért, Tristan Thompsonért, aki a Lakers játékosa.

Kim Kardashian és a furcsa üzenet

Kim azonban, most is olyan  szettben  érkezett a kosárlabda meccsre, amivel azonnal felhívta magára a figyelmet. Egy bővebb szabású farmert viselt, egy szürke haspólóval, ami önmagában nem is lenne annyira érdekes, de a felsőn az „I love nerds” felirat díszeleg, amivel Kim valószínűleg azt akarta tudatni, hogy a okos  pasik  jönnek be neki.

Getty Images / Allen Berezovsky

Ez igen szokatlan módja a párkeresésnek, de fontos lehet neki ez az üzenet, ugyanis még ki is emelte azzal, hogy egy hatalmas nyaklánccal párosította a ruháját, haját pedig lófarokba kötötte. Így mindenki láthatta a feliratot. 

Még mindig keresi az igazit

Kim tavaly szakított Pete Davidsonnal, valamint hivatalosan is elvált Kanye Westtől. A négygyermekes anyuka nemrég besokallt, úgy érzi, hogy ideje a sztárvilágon kívül pasit keresnie magának.

Nem működnek a kapcsolataim, bármit is csinálok. 

A sztár azt is kifejtette, hogy a jövőjét egy ügyvéd, tudós, orvos vagy egy kémikus mellett képzeli el, aki nem csupán odafigyel rá, de nagyon okos is.

via