A egészséges életmóddal foglalkozó blogjának Instagram oldalán tett közzé egy videót Kourtney Kardashian, ami valósággal sokkolta a követőket. 

Tökéletlenség

A Poosh oldalán posztolt egy videót Kim Kardashian nővére, a felvétel pedig igencsak meglepte a sokat látott rajondókat. A képkockákon a női test kvázi tökéletlenségeit – úgy mint a striák vagy a narancsbőr – mutatták meg, a felvétel melletti bejegyzésben pedig azt írták: 

Ne töltsd a Földön a drága idődet azzal, hogy meg akarod változtatni magad. Szeresd a tested, mert a tied. 

Persze a Poosh által közvetített üzenet alapvetően egyáltalán nem meglepő, ugyanis az oldal a létrejötte óta azt tekinti küldetésének, hogy motiválja a nőket. 

A Poosh útmutató a legjobb élethez. Küldetésünk egy mindenki által elérhető modern életstílus

– derül ki az oldal leírásából, amit még 2019-ben indított útjára Kourtney. A blogon és az Instagramon megjelenő tartalmak pedig egységben is vannak ezzel a mottóval, a rajongók mégis úgy érezték, ez a videó most túllőtt a célon. Összeségében pozitív értelemben, csupán azt furcsállták, hogy pont egy Kardashianhez köthető oldalon találkoznak ilyen jellegű tartalommal, ugyanis mint is mert a család tagjai előszeretettel plasztikáztatnak, noha bevallani nem szokták, hogy átestek bármiféle szépészeti bevatkozáson. 

Szerkesztés nélküli fotók

A Kardashian-Jenner lányok közül azonban talán pont Kourtney az egyetlen, aki nem különösebben takargatja magát, a személyes Instagram fiókjában is már többször jelentkek meg szerkesztés nélküli fotók. Bár pár napja éppen a nővére, Kim is kitett egy szűrök nélküli szelfit, fel is robbantotta vele az Instagramot. 

Felháborodott hozzászólók 

A videó alatti hozzászólások között ennek ellenére megjelent több bíráló komment is, sokak szerint nagyon ironikus ez a felvétel egy Kardashiantől.

A legképmutatóbb üzenet egy Kardashiantól 

– közölte egy felháborodott felhasználó, mások azonban ennél egy kicsivel megértőbbek voltak: 

Ezt csak Kourtney tehette közzé. A többiek nem mernék 

– fogalmazott egy másik kommentelő. 

(via)