Mély elemzés kellett ahhoz, hogy a tudomány is állást foglaljon, mely sztárpárok a legszexibbek. Lássuk az eredményeket!

Sok szempontot figyelembe vettek

Komoly matematikai képletek segítségével határozták meg, hogy 2024 februárjában kik voltak a legszexibb sztárpárok. Ehhez nagy segítség volt a Pinterest, ahol megvizsgálták a megjelent posztokat, de az Instagram-követőkből is rengeteg adatot leszűrtek. Mi több, még a hírességek jövedelme is tényező volt a rangsorolásnál. Lássuk a top 3-at!

Justin is Hailey Bieber

Nem meglepetés, hogy Justin és Hailey Bieber végeztek az első helyen. Justin Bieber-ért nők milliói rajonganak, de Hailey Bieber rajongótábora is igen népes. Szinte minden hónapban valamilyen új trendet diktál, a saját márkája pedig állandóan sold out. Rengetegen szeretnének rá hasonlítani, a védjegyévé vált tökéletes bőre, szexi alakja, és páratlan stílusérzéke miatt legalább annyira szeretik, mint énekes párját.

Victoria és David Beckham

Victoria és David Beckham között egyszerűen megbonthatatlan a szövetség. Nem csoda, hogy nem csupán Victoria karrierje és külseje miatt szeretnék rengetegen az ő életét élni, de azt is sokal irigylik, hogy David Beckham évtizedek óta kitart mellette. Nem csoda, ha sokak szemében ők az álompár!

Rihanna és A$AP Rocky

Ugyan korábban még megcsalásról is hallani lehetett a sztárpár életében, úgy tűnik, ettől függetlenül rengetegen cserélnének Rihannával vagy éppen A$AP Rocky-val. Most már a 2 gyereket is nevelnek, kapcsolatukról pedig az elmúlt időszakban nem lehetett rosszat hallani. Talán tényleg örökkön-örökké együtt maradnak majd?

via