Harry herceg és Meghan Markle 2019-ben Marokkóban jártak, ahol részt vettek egy fogadáson. A sussexi hercegné az alkalomra egy Dior ruhát választott, aminek az ára sokakat felháborított. 

Meghan Markle egyik legdrágább ruhája

Meghan mindig is szerette a ruhákat, a Dior pedig az egyik kedvenc márkája. Sokszor viselt már elképesztően drága ruhákat a divatháztól, de 2019-ben hihetetlen összeget fizetett ki a királyi család az estélyi ruhájáért. 

A sussexi hercegné 2019 februárjában viselte a ruhát, éppen Marokkóban volt. A kristályokkal dísztett, krémszínű Dior ruha 99 ezer fontba, vagyis nagyjából 42 millió forintba került. Kétségtelen, hogy ez volt az egyik legdrágább ruha, amit valaha Meghan viselt. Egyedileg, külön a hercegnének készítették, részben ennek köszönhető a magas ár. 

meghan-markle-ruha-2023
Fotó: Pool/Samir Hussein / Getty Images

A szakértők véleménye megoszlik arról, hogy pontosan mennyi volt a ruha ára. Sokak szerint kicsivel olcsóbb volt, csupán 90 ezer font, vagyis 38 millió forint volt. De ilyen magas összegnél ez a különbség már nem számít olyan sokat. A szetten sokan megdöbbentek, hiszen szokatlanul magas volt az ára a ruhának. 

Csak egyszer viselte a milliós ruhát

Meghan a ruhát több millió forintos kiegészítőkkel viselte, Dior táskát és gyémántfülbevalókat választott hozzá. Utóbbit már többször láthattuk. Ezzel szemben a méregdrága Dior ruha csupán egyszer volt rajta. Sosem viselte többé, egyetlen nyilvános eseményre sem választotta. 

Az emberek ezen meglepődtek, azóta sem értik, miért rendelte meg. A királyi család tagjai általában több alkalommal fel szokták venni a drága ruhákat, ez igaz az estélyikre is. 


(via)