Nicole Scherzinger is fellépett Károly király koronázási koncertjén Windsorban. A jeles esemény az énekesnő egyik legkülönlegesebb előadása volt, ugyanis egy nem mindennapi tárggyal lett gazdagabb.

Nicole Scherzinger lopott a koronázási koncertje után

Nicole Scherzinger már 18 éve a pályán van, hiszen a Pussycat Dolls nevű együttessel tört be a zenei világba még a 2000-es évek elején, és azóta is reflektorfényben maradt. Számos szólólemezt és musical szerepet tudhat magáénak, azonban a koronázási koncert volt élete legnagyobb megtiszteltetése.

Megtiszteltetés volt, hogy meghívást kaptam. Nagyon szeretem a brit közönséget. Úgy érztem magam, mint egy igazi brit, és azon kevesek közé tartozhattam, akik színpadra léphettek.

Scherzinger lelkesedése és tehetsége révén tiszteletbeli brit polgár lett, hiszen a  Mulan  című Disney-film betétdalával lenyűgőzte a közönséget, ráadásul most először énekelte el nagyközönség előtt.

Soha nem adtam elő ezt a dalt, azon a héten tanultam meg a szövegét, ezért nagyon izgultam, de a mondanivalót teljes mértékben át akartam adni. 

Kétség sem fér hozzá, hogy Nicole produkciója volt az est fénypontja, ám a sztár a színfalak mögött kísértésbe esett, és ellopott egy tárgyat.

Úgy éreztem, hogy kell nekem egy emlék a koronázásról, aztán megpillantottam egy kulacsot, amin a „Király koronázása” felirat szerepel. Bár nem volt annyira díszes, nagyon izgatott lettem miatta. 

Whitney Houston a példaképe

Scherzinger számos nagyobb rendezvényen tiszteletét tette, azonban a Whitney Houstonnal való találkozása még mindig az első helyen szerepel a listáján. Az éneksnő egy Christian Dior show-n lépett fel, a közönség soraiban pedig helyet foglalt a példaképe is.

Annyira izgultam, hogy vele beszélhettem, hogy szerintem egy értelmes mondatot nem tudtam elmondani. Annyira szeretem őt.

via