Károly király koronázása mindenkit nagy izgalommal töltött el: Vilmos herceg és Katalin hercegné gyerekei is rendkívül nagy várakozással készültek az ünnepségre, még táncra is perdültek a hatalmas koronázási koncerteken. A rajongók azonban nemrég vették észre egy mindössze pár másodpercig tartó videófelvételen, hogy a kis Sarolta hercegnő egy rossz pillanatban balesetet szenvedett, ami miatt nagyon beütötte a fejét a Buckingham-palota erkélyén! 

Sarolta hercegnő kisebb balesetet szenvedett a testvére miatt

A felvételen látszik, hogy a jobb szélen integető Sarolta hercegnő egy óvatlan pillanatban odahajol az öccséhez, Lajos herceghez, hogy mondjon neki valamit. A hebrencs, vicces viselkedéséről híressé vált Lajos herceg azonban figyelmetlen volt, elfordult Sarolta hercegnőtől és édesanyjához, a mögött álló Katalin hercegnéhez fordult.

Sajnos az ügyetlen mozdulat miatt Sarolta hercegnő fejét alaposan megütötte Lajos herceg mozdulata és mivel még pillanatokkal később is a fejét dörzsölte a hercegnő, rendkívül fájhatott neki az ütés. 

Nagy méltósággal kezelte Sarolta hercegnő a balesetét

A rajongók véleménye szerint Sarolta hercegnő méltósággal kezelte a helyzetet, pedig Lajos herceg figyelmetlensége miatt jókora hirtelen ütésnek lett kitéve a feje. Több kommentben is írták, hogy a legtöbb gyerek ilyenkor elkezd sírni, toporzékolni és panaszkodni a szüleinek, ám az ő esetében semmi ilyen nem történt. Ezek alapján nagyon úgy tűnik, hogy Katalin hercegné gyereknevelési módszere tényleg sikeres, hiszen most ország-világ láthatta, hogy a gyermekei fiatal koruk ellenére is jólnevelten tudnak viselkedni – akkor is, ha több millió ember figyeli őket árgus szemekkel.

Via