Szerdán ismét meghallgatást tartottak a dubajozós lányok perének ügyében. Évek óta húzódik az ügy, de a most újabb részletek derültek ki. Felolvasták Vajna Tímea vallomását, amit még korábban tett, ebből kiderült, hogy az ügy későbbi vádlottja közvetítette ki először hosstessnek Andy Vajnának. 

Vajna Tímea is vallomást tett a dubajozó lányok ügyében 

A Blikk szerint szerdán olvasták fel Vajna Tímea vallomását a Pesti Központi Kerületi Bíróságon, amit még akkor tett, amikor Andy Vajna megasszonya volt. A vallomást K. Zoltán és társai, P. Szilvia és Sz. Vivien ellen tette, akiket kerítéssel vádolnak. 

A vallomásból kiderült, Vajna Tímea a történteket maga mesélte el még évekkel ezelőtt, amikor kihallgatták az ügyben. A nyomozónak elárulta, hogy az ügy fővádlottja maga közvetítette ki Andy Vajnának még évekkel ezelőtt. Elmondása szerint szexuális szolgáltatásról nem volt szó, a „fotózás”, ami a többi esetben szexet jelentett, itt tényleg fotózás volt, akt képek készültek a lányokról. 

Zoli azt mondta nekem, Kazahsztánban van egy mongol nagybátyja, az ő születésnapjára kellett kimenni, együtt bulizni a vendégekkel, hogy emeljük a parti fényét. Nem tudtam, mennyit lehet keresni, nem is kérdeztem, de végül ezer eurót kaptam az egy napért

– mondta a vallomásában Vajna Tímea. 

Elárulta, hogy az említett bulin összemelegedett az egyik vendéggel, csókolózott egy férfival, ezért kapott pluszban pénzt is. A vallomásából kiderült, hogy a fővádlott segíteni akart neki abban, hogy megtalálja az igazit, mivel úgy vélte, Damu Roland nem való hozzá. 

Lothar Matthäusszal is össze akart hozni, de abból nem lett semmi. Mindig le akart beszélni Damu Rolandról, azt mondta, ideje egy normális pasit találnom és beszéljek Andyvel

– áll a vallomásban. 

A vádlottakat kerítéssel vádolják, mivel éveken keresztül közvetítettek lányokat Dubajba, Abu-Dzabiba, Libanonba de akár Párizsba és Londonba modell- és hosstessmunkára. A lányok az esetek többségében több pénzt kaptak, ha szexuális szolgáltatást is nyújtottak. 

Via