Az aura lényegében egy energiamező, ami körülveszi a testet. Mindenkinek van, de nem mindenki látja, viszont az biztos, hogy nagyon sokféle színe és árnyalata létezik, a fehértől a kéken és a narancson át, egészen az aranyig. 

barna aura ezt árulja el rólad

Akinek ilyen az aurája, az általában természetkedvelő. A földenergiák erősebbek benne, így az ésszerűség és logikus gondolkodás is jellemzi. Jó a problémamegoldásban, kiválóan átlát helyzeteket és elszántan küzd azért, amiben hisz. 

Néhány dolog kiemelten is jellemző azokra, akiknek ilyen az aurájuk. 

Aggódás

Ha barna az aurád, akkor hajlamos vagy az aggódásra. Általában az életed alakulásával kapcsolatos félelmeid erősödnek fel és vannak dolgok, amiket nem mersz elengedni. 

Sebezhetőség

Ez az auraszín azt mutatja, hogy sebezhető vagy. Szinte mindent kritikának érzel és mivel folyton szeretnél megfelelni, ezért hajlamos vagy arra, hogy átengedd másoknak az irányítást az életed felett. Ezt sokan ki is használják, és megpróbálnak manipulálni. 

Belső erő 

A barna aura belső erőt is mutat, amit segítségül hívhatsz, ha úgy érzed, elakadtál egy helyzetben. Ha képes vagy legyőzni a félelmeidet és felismered a saját erődet, akkor legyőzhetetlen leszel.Via