Akár üzleti, akár szabadidős céllal, átlagosan 50 szöveges üzenetet küldünk naponta, és most kapaszkodj meg, 2000-szer megérintjük telefonjainkat. Minden ember másképp fogja meg a készülékét, ami számos dolgot elárul a személységéről. Még olyat is, amit soha nem gondoltál volna.


a Hüvelykujjaddal használod a telefont

Abban az estben, ha egy kézzel tartod a telefonodat, és csak a hüvelykujjaddal pögyögsz, az azt jelenti a szakértők szerint, hogy magabiztos és boldog ember vagy. Mivel  kiegyensúlyozott  vagy, nem szoktál másoknak panaszkodni, ha egy próbléma adódik az életetben, azt gyorsan meg akarod oldani. 

Hüvelykujjal görgetsz, de a másik kezedben tartod

Ha te is így használod a telefonodat, akkor te minden bizonnyal bölcs, intuitív és célratörő vagy. Nagy benned az empátia, amit sokan ki is használnak, ezért légy résen. Általában jól kiismered az embereket, és szeretsz róluk gondoskodni, amit a pasik nagyra értékelnek.

Két kézben tartod a telefont

Szerencsésnek mondhatod magad, ugyanis gyorsan találsz megoldást a problémákra. Híres vagy arról, hogy bármilyen helyzetben feltalálod magad, könnyen alkalmazkodsz minden helyzethez. Te vagy a  bulik  királynője, akit alig lehet kirobbantani a táncparkettről. 

Mutatóujjal görgetsz

Hatalmas képzelőerővel rendelkezel, ami lenyűgözi a környezetedet. Szakértők kifejtették, hogy bármilyen pályán is dolgozol, sikeres vagy benne.  Félénkebb  természetű vagy, így jobban szereted, ha a pasik nyitnak feléd. 


via