A zöld kávé remek zsírégető, elsősorban pedig kapszula vagy por formában fogyasztható. 

Így fogyj zöld kávéval

A zöld kávé sokáig csak kapszulaként volt elérhető, de manapság már por vagy szemes kávé formájában is megvásárolható. Több kutatás alátámasztja, hogy nemcsak egészséges, de kitűnő zsírégető is. A zöld kávé nyers, pörköletlen Caturra kávébabból készül, és elsősorban étrend-kiegészítőként fogyasztják. Klorogénsav tartalma segít abban, hogy kitisztuljon a szervezet és elinduljon a fogyás. Elsősorban a problémás területekről - így a hasról, a popsiról, a combról és a derékról tünteti el a felesleges centiket. Fogyasztásával a zsírszövet mennyisége csökken, míg az izomszövet nagysága változatlan marad. 

Egészséges és finom egyszerre

A klorogénsav, ami egy antioxidáns, védi a sejteket a szabad gyököktől. Ezenkívül pozitív hatással van a májértékekre, valamint a  vércukorszintre

A koffeinhez hasonlóan azonban a túl sok klorogénsav fogyasztása ártalmas. Érszűkülethez, szív- és érrendszeri betegségekhez vezethet, illetve azoknak, akiknek magasabb a homocisztein szintjük sem ajánlott. Ajánlott mértékkel fogyasztani, akárcsak a kávét!

via