A vállig érő haj gyakorlatilag soha nem megy ki a divatból. Komolyan, ez az a frizura, ami már hosszú évek óta hódít és nők milliói rajonganak érte még mindig. Ez egy klasszikus vágási stílus, ami kivétel nélkül gyakorlatilag mindnekinek jól áll. Na, de mégis miért imádja mindenki annyira? Máris mutatunk 5 okot. 

Mindig jól néz ki

Hatalmas rohanásban vagy reggelente és nincs időd órákat foglalkozni  a hajaddal? Jó hír, hogy a vállig érő hajjal nem is kell, hiszen mindig professzionális megjelenést kölcsönöz majd neked. 

Csodásan keretezi az arcod 

Persze mielőtt vállig érő hajat vágatsz magadnak, nézz utána, mi illik a legjobban az arcormádhoz. Ez fazon viszont akárhogy is, de gyönyörű keretet ad az arcodnak, pláne, ha még feldobod egy szuper kis függöny frufruval is...Csodás lesz a végeredmény. 

A tökéletes hosszúság 

Ha vállig érő a hajad, akkor konkrétan megtaláltad a tökéletes hosszúságod. Remekül formázható, de ha nem csinálsz vele kb. semmit se a  fésülködésen kívül, akkor is jól néz ki. Mi ez, ha nem maga a tökély? 

Könnyen kezelhető 

A fentiekből már rájöhettél, de azért ráerősítünk egy kicsit: a vállig érő haj piszok könnyen kezelhető. Jó, mondjuk, ha vágatsz hozzá egy frufrut, akkor azt azért nem árt belőni, de alapvetően ez a hajtípus nem igényel különösebb extra trükköket, mindenhogyan csúcs lesz. Ha reggelente nincs elég időd bibelődni a formázással, akkor egy sima fésülködés is tökéletesen elég neki. 

Sokoldalú 

Ugyanakkor a válig érő haj rendkívül sokoldalú. Ha akarod felkötöd, ha akarod leengeded, hordhatod egyenesen vagy begöndörítve, de akár be is fonthatod, a lehetőségek tárháza mondhati végtelen.

(via)