A spermát, nem kell senkinek bemutatni, hiszen, akik orálisan kényeztették  vagy  kézimunkát  adtak már a pasijuknak, jól ismerik a fehér, ragacsos folyadékot.

Most azonban lerántjuk a leplet, és elmeséljük, hogy melyek a   legérdekesebb és  legbizarrabb  tények a spermával kapcsolatban.

Így lehet a spermának kitünő a minősége

A spermiumok minősége romlik, ha tíz napig nincs magömlés, ha viszont gyakori, az sem szerencsés. A legegészségesebb, ha napi 2-3 alkalommal élvez el a pasid. 

Legideálisabb napszak a szexhez

A reggeli szex a legjobb hangulatfokozó és ébresztő, viszont nem ez a legideálisabb időszak a sperma számára. 12 óra után viszont szabad a lepedőakrobatika.

Elő a szoknyákkal

A skót férfiak mégsem olyan őrültek, mint ahogyan azt gondoltuk. A spermiumok akkor őrzik meg legjobb formájukat, mikor a hőmérséklet alacsony. A tudósok ezért azt javasolják, hogy egy szellősebb nadrágot, vagy szoknyát viseljen a pasid. 

A testőr

A férfiak szervezetében a legtöbb idegen test a sperma, ezért az immunrendszer nemkívánatos behatolónak tekinti. Szerencsére ezért minden hímivarsejtnek van egy testőre,  ami megakadályozza, hogy elpusztuljanak. 

Kemény munka

A férfiak keményen megdolgoznak azért, hogy utódokat tudjanak nemzeni, ugyanis egy hímivarsejt előállításához két teljes hónapra van szükség.


via