Sok olyan tavaszi trend van, ami online, a fotókon tök jól néz néz ki, élőben viszont már sokkal bajosabb felvenni, mert nincs hozzá megfelelő alsónk, felsőnk, kiegészítőnk és még sorolhatnánk. Ez a most következő ruhadarab azonban egy nagy kivétel: nemcsak divatos és trendi, hanem bármihez fel lehet venni, ikonikus, klasszikus és még ráadásul Katalin hercegné is szereti! Hát ez már csak jó lehet. Be is mutatjuk a 2024-es év egyik legmenőbb tavaszi felsőjét, a farmeringet! 

Katalin hercegné rajong a farmeringekért, nagyon jól is állnak neki 

Bár Katalin hercegné nem szeret trendin, sokkal inkább időtálló, elegáns viseletekbe öltözni, a laza farmering még az ő királyi gardróbjában is megtalálható! A kötetlenebb összejövetelekre, casual alkalmakra gyakran visel ilyen felsőket a hercegné, ami egyébként nem is csoda. Ez nagyon sokoldalú, mindenhez illő ruhadarabról van szó, ami nem slankít, nem kövérít, egyszerűen csak jól néz ki és bármihez fel lehet venni.

WPA Pool
© WPA Pool

A farmeringet mostanában sokan párosítják farmernadrággal, ami elsőre meglepőnek tűnhet, de ha jobban megnézed a fenti fotót, Katalin hercegné is egy szürke cargo farmerhez vette fel a világoskék denim inget. Te is csinálj így! 

A dupla denim most a legnagyobb tavaszi trend

Ha a kedvenc farmernadrágodat eszedben sincs leváltani, akkor csak annyit kell tenned, hogy egy más árnyalatú, más koptatással rendelkező igne tnézel ki magadnak. Sötét farmer mellé jöhet a világos denim, koptatotthoz a matt, szűk nacihoz a laza felső –  és fordítva! De ha tetszik a „talpig farmer” trend, akkor még arra sem kell törekedned, hogy túlságosan különböző farmereket válassz, akkor is jól fogsz kinézni! 

Sok influencer is elkezdte már ezt a trendet viselni, de te is könnyen összeállíthatsz egy ilyen öltözéket magadnak, még akkor is, ha túlságosan nem is értesz a divathoz. A lényeg, hogy jól érezd magad a kiválasztott darabban, mert egy egészséges adag önbizalommal minden ruhadarab jobban fog rajtad kinézni! 

Ha neked is tetszik ez a trend, próbáld ki a következő darabokat! 

ZARA Z1975 Denim shirt 9995 Ft
ZARA Z1975 Denim shirt 9995 Ft
H&M Farmering 15 995 Ft
H&M Farmering 15 995 Ft

Via