Elképesztő jegyváltások mennek végbe a napokban, aminek hatását mindenki megérzi a zodiákusban, és váratlan eseményekkel számolhatnak. De ez a 3 csillagjegy összeteheti a két kezét, mert hatalmas meglepetés érik őket:

Ikrek

Az uralkodó bolygód, a Merkúr visszatér a jegyedbe, és ettől olyan érzésed lesz, mintha születésnapod lenne! Váratlan ajándékokat kapsz a környezetedtől. A többsége talán kisebb gesztus lehet, de akadhat közöttük egy nagyobb is, amitől eláll a lélegzeted. Ha ez nem lenne elég, még a sors is rátesz egy lapáttal, ugyanis olyan nem várt, de kellemes fordulatok történnek, amik nemcsak a hétvégédet édesítik meg, de még az életedet is pozitív irányba terelhetik.

Oroszlán

Talán a munkádnak, vagy a barátaidnak köszönhetően megismerkedhetsz valakivel, aki lényegében tálcán kínálja az álmodat. Az illető segíthet beindítani a vállalkozásodat, hozzájuttathat az álommelóhoz, elindíthat az úton, ami egyenesen a célodig vezet. Mindezt a jó ismeretségnek köszönheted, de persze az is lehet: szeretne társulni, így ezért az ő érdeke is az, hogy segítsen neked.

Halak

A Hold a te jegyedben jár Halak, szóval most különösen érdemes a megérzéseidre hallgatnod, amik felerősödnek. Ha így teszel, akkor váratlanul pénzhez, sőt, akár pasihoz is juthatsz! Talán őrültségnek tűnhet egy-két sugallat, de megéri bátornak lenned. Most tényleg igaz: te vagy a saját szerencséd kovácsa, és lehetőséged van arra, hogy megteremtsd magadnak azt, amire vágysz.