A március 7-ei Szűz telihold a szokottnál is kritikusabbá teheti az embereket, akik sokkal inkább az eszükkel, semmint az érzelmeikkel tekintenek a kapcsolatokra. A következő 4 csillagjegy gondolkodása teljes mértékben kitisztult, és ez jelentősen megváltoztatja a szerelmi életüket:

Bika

Az egész kapcsolatodat átgondolod, Bika. Kielemzed mit adott eddig, mit áldoztál fel érte, és végül egyre csak azon agyalsz majd: hova vezet? Úgy érzed, még sosem láttál ennyire tisztán, mint most, és innentől kezdve már csak a te döntéseden múlik a kapcsolatod folytatása. A telihold napján erősen a szakítás felé tendálhatsz, de azért aludj rá egy napot, hogy véletlenül se hirtelen felindulásból hozz döntést.

Skorpió

Körbenézel magad körül Skorpió, és az látod: csupa olyan ember vesz körbe, akik lehúznak, hátráltatnak, akikkel már nem olyan a kapcsolatod, mint régen. Szelektálni kezdheted a barátaidat, és ezt a pasid sem ússza meg. Persze előbb alaposan fontolóra veszed, mi adott eddig neked, és aztán átgondolod: mire van most szükséged. Deríts ki, hogy képes-e megadni neked, amire vágysz, és annak fényében hozz döntést a folytatásról.

Szűz

Nagyon stresszes voltál az utóbbi időben, rengeteg melód volt Szűz, és talán emiatt el is távolodtatok egymástól az embereddel. Vajon ez zavar inkább vagy az, hogy igazából nem is izgat? Tégy rendet a lelkedben, és meg fogod kapni a válasz, amit keresel. Ha akarod, még nem késő helyrehozni a kapcsolatotokat, de ha már úgy érzed, lélekben szakítottatok is, akkor ne húzd tovább az időt, és vess véget neki.

Halak

Tisztán látod a Szűz telihold hatására, mely kapcsolatod működik Halak, és melyik nem. Ez az időszak két dologra ébreszthet rá téged: az egyik esetben arra, hogy a kapcsolatod gyenge, és ideje véget vetni. A másik esetben pedig meglátod, valójában mennyire erős, és összetartoztok. A szinglik viszont, ha randizni mennek a napokban, szinte azonnal látni fogják kire éri meg időt áldozni, és ki az, akire nem.