A február 20-ai Halak újhold arra késztet, hogy új dolgokat próbálj ki, és több időt fordíts olyan dolgokra, amik tényleg jól esnek a testednek és a lelkednek, legyen az egy pohár bor elfogyasztása a kádban, vagy egy lelkizős szeretkezős este a pasaiddal. 4 csillagjegy szerelmi élete óriásit változhat a következő néhány napban:

Oroszlán

Mivel az újhold az intimitás nyolcadik házában van, ezért ellenállhatatlan vágy ébred benned Oroszlán, hogy a következő napokban legyen kívül összebújnod. A csillagok ki is szolgálják a vágyaidat! A párban élők kapcsolata elmélyül, és hirtelen azt vehetik észre két gyengéd szeretkezés között, hogy a pasijuk megváltozott, és olyan ember lett, akire mindig is vágytak! A szinglik is örülhetnek, mert talán már ma megismerik azt a személyt, aki azonnali vonzalmat ébreszt bennük, és hamarabb az ágyban találják magukat, mint azt gondolnák.

Skorpió

Esetedben az újhold a romantika és az önkifejezés ötödik házában történik, így ez számodra az év egyik legkacérabb, legszexisebb időszaka. A párban élők valami olyan dolgot próbálhatnak ki az ágyban, ami hosszú távon megváltoztathatja a kapcsolatukat. A szingli Skorpiókat szintén kellemes csalódás éri, mert azt hihetik: csupán egy romantikus egyéjszakás kalandjuk lesz egy szexi sráccal, akit talán még a mai napon megismernek, de valójában annál sokkal több alakulhat ki közöttük!

Nyilas

Az újhold lehetőséget kínál számodra a régi sebek begyógyítására, és mivel a Vénusz az önkifejezés ötödik házában van, sokkal könnyebben mondod ki az érzéseidet, és a vágyaidat. Ha nemrég szakítás, szerelmi csalódás ért vagy megbántott a pasid, akkor ezennel új fejezet veszi számodra kezdetét. Szingliként most megismerkedhetsz valaki olyannal, aki képes elfeledtetni veled a múlt fájdalmát, és gyógyír lesz a sajgó szívedre.

Halak

Az újhold megérkezésével a jegyedben pengeélések lesznek a megérzéseid. Tudod mit jelent ez? Hogy szabályosan belelátsz a pasidba! Egyesek csodás dolgokra éreznek rá, de sajnos mások elrejtett titkokra, elnyomott érzésekre bukkanhatnak az intuícióikat követve. Vagyis lesznek Halak, akik életük legromantikusabb időszakát élik meg a következő napokban, mások viszont inkább pokolinak minősítenék.