Bár minden telihold lenyűgöző, de ez a május 5-ei más lesz! Nemcsak telihold várható, hanem holdfogyatkozás is a Skorpióban, ami ráadásul szemben áll a Merkúrral, és az Uránusszal. Mindez pedig hirtelen fordulatokat idézhet elő, különösen a szerelemben. A következő 4 csillagjegy szerelmi élete teljesen megváltozhat ebben az időszakban:

Kos

Ez a mostani telihold lehetőséget ad arra kedves Kos, hogy megerősítsd a kapcsolatodat, de csak akkor, ha eddig is egyensúlyban volt nálatok az adok-kapok. Ha az utóbbi időben sok volt a súrlódás köztetek, akkor nagyobb esélye van a szakításnak. Vagy több szenvedély, vagy több vita érkezik a napokban, ami dönthet a kapcsolatotok sorsáról.

Bika

A párkapcsolatodban változást hoz a telihold. Az utóbbi időben megromlott a kapcsolatotok, Bika? Ha igen, akkor készülj, mert sajnos hamarosan véget érhet. De, ha még van egy kicsi szikra köztetek, és hajlandóak vagytok keményen dolgozni, akkor képesek lesztek megmenteni a kapcsolatot. Ehhez neked is nagyon sokat kell változnod, és nemcsak a szerelmedhez való hozzáállásodon!

Rák

Fordulóponthoz ér a kapcsolatod, Rák! Jó esély van arra, hogy visszatér a régi tűz, és ismét úgy fogjátok szeretni, és kívánni egymást, mint mikor megismerkedtetek. Most akár mérföldkőhöz is érhet a kapcsolatotok, és az összeköltözés vagy házasság mellett dönthettek. A szingliknek is lesz okuk az örömre, mivel rövidesen megismerkedhetnek a lelki társukkal.

Skorpió

Mivel a te jegyedben zajlik a telihold, valamint a holdfogyatkozás, reflektorfénybe kerülsz. Ha szingli vagy, mágnesként vonzhatod a pasikat, ám a párban élők élete ennél drámaibban alakul. Egyesek nagy áttörésekre számíthatnak, mások viszont összeomlásra, és fájó befejezésre. Ez az időszak lehetőséget ad elengedni a múltat, a toxikus pasikat, a mérgező hiedelmeket, és mindazt, ami hátráltathat téged vagy a kapcsolatodat.