Elégedetlenek a zodiákus tagjai a heti horoszkóp szerint, mert úgy érzik, nem ott tartanak, ahol lenni szeretnének, de a napokban fordul a kocka! Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Némi csalódással indul a hét számodra, Kos. Az autód, vagy valamilyen háztartási eszközöd beadja a kulcsot. Azonkívül, hogy anyagi kellemetlenség ér, még egy fontos találkozódat is el kell majd halasztanod. Úgy érezheted, sorra érnek a különböző csapások. Ne aggódj, a hét végére búcsút inthetsz a peches időszaknak, és minden visszatér a régi kerékvágásba!

 Bika

A hét elején frusztráltnak érezheted magad a munka/magánélet egyensúlyának hiánya miatt. Bármennyire is igyekszel, nem sikerül elszakadnod a munkádtól. De amint az uralkodó bolygód, a Vénusz 18-án összekapcsolódik a Jupiterrel, sikerül megtalálnod a módját annak, hogy mindenkivel jót tegyél. Ráadásul kedvet kapsz a napokban azokhoz a tevékenységekhez, amelyekre rég nem jutott időd.

Ikrek

A hét elején csalódottnak érzed magad amiatt Ikrek, mert úgy érzed, nem ott tartasz, ahol kellene. A mindennapi életed nem felel meg hosszú távú álmaidnak, emiatt egész héten pesszimista hangulatban lehetsz. Inkább gondolj arra, hol voltál tavaly ilyenkor, és meddig jutottál azóta! Amikor a Mars 20-án belép a jegyedbe sokkal több energiád lesz arra, hogy megvalósítsd a vágyaidat!

Rák

Nagyon sok mindent elértél ebben az évben! De az a rengeteg eredmény valahogy nem jut az eszedbe a hét elején, mikor sorra érnek a kellemetlenségek, és úgy érzed, nem tartasz ott, ahol lenni szeretnél. Ez az érzés azonban nem tart örökké, sőt a hét végéig sem! A Vénusz és a Jupiter 18-án összekapcsolódnak, és ez fényes karriert vagy/és pénzkereseti lehetőséget hoz számodra.

 Oroszlán

A múlt heti telihold kritikus pillanatot hozott egy közeli kapcsolatban, és a hét elején előfordulhat, megbánást vagy csalódást fogsz érezni a történtek miatt. De minden jóra fordul, ahogy a Vénusz bolygó 18-án összekapcsolódik a Jupiterrel, és lehetőséget hoz ahhoz, hogy stílusosan fejezd be a szezonodat! Még egy utolsó nagy parti vagy kaland, amivel igazán emlékezetessé teszed a nyaradat.

Szűz

A héten azt érzed, soha nem szabadulsz meg a káosztól, és a kellemetlenségektől, amelyek sújtanak téged. Szerencsére 16-án az uralkodó bolygód, a Merkúr összekapcsolódik az innovatív Uránusszal, váratlan ihletet, valamint fontos felismeréseket hozva. Aztán 20-án a Mars az Ikrek jegyébe költözik, így több energiád lesz a szakmai célok eléréséhez, és jó, ha tudod: a kemény munkád meghozza gyümölcsét, elsöprő sikert arathatsz a munkahelyeden!

Mérleg

A hét elején rengeteg támogatást kapsz a barátaidtól és a családodtól, miközben dolgozol a célod megvalósításán, legyen az egy új művészi projekt, a szerelem megtalálása, vagy a családalapítás a kedveseddel. Miközben uralkodó bolygód, a Vénusz 18-án összekapcsolódik a motiváló Jupiterrel, egy barátoddal vagy a pasiddal folytatott inspiráló beszélgetés emlékeztet arra, hogy  mire vagy igazából képes.  Kövesd tovább az álmaidat!

Skorpió

A hét elején kemény felismerésekkel nézel szembe, és látni fogod, hogy a családi vagy párkapcsolati nehézségek mennyire tántorították el a céljaid elérésétől ebben az évben. Az alapvető problémáid nagyon is valósak, de attól még nem kell feladni a céljaidat! A Mars 20-án átköltözik az Ikrek területére és a megosztott erőforrások szektorába. Ez segít megoldani a meglévő gondjaidat, feloldani a  karmikus  adósságokat, hogy a legtöbbet hozhasd ki az életedből.

Nyilas

Ahogy kezdődik a hét, úgy érzed Nyilas, életed bizonyos területein káosz uralkodik, és addig nem tudsz új projektbe kezdeni, amíg nem raksz rendet magad körül. Éppen ezért, ezzel kezded a hetedet: rendrakással. A Mars akcióbolygó 20-án hosszabb tartózkodásra beköltözik az Ikrekbe, és a kapcsolati szektorodba, és felveti a kérdést: Kit szeretnél magad mellett tudni a következő időszakban?

Bak

A múlt heti telihold érdekes híreket hozott a pénzügyeidről és a bevételeidről, így a hét elején azon gondolkodsz, hogyan kellene megsokszoroznod a pénzedet, és letudni az adósságodat. A Mars akcióbolygó 20-án belép az Ikrekbe, és előrevetíti a hosszan tartó kemény munka időszakát. Kezdj el gondolkodni, valamint cselekedni azzal kapcsolatban, miként hozd egyenesbe az életedet, és rád találnak a szükséges eszközök, lehetőségek!

Vízöntő

A múlt heti telihold a jegyedben rendesen felkavart, nem igaz, Vízöntő? A hét elején rosszkedvűen fogadsz egy kis bátorító támogatást egy barátodtól, még akkor is, ha tudod, igaza van. A  pesszimizmusod 18-án múlik el, amikor az Vénusz összekapcsolódik a Jupiterrel, és arra inspirál, hogy minél több baráthoz fordulj , akik segítségedre lehetnek a napokban. Egyedül nem tudsz mindent megoldani, de ők hajlandóak segíteni!

Halak

A napokban úgy érzed, hogy a munkahelyi drámák, vagy egy egészségügyi probléma miatt nem tartasz ott, ahol lenni szeretnél. Bár úgy tűnik, a legjobb megoldás az elszigetelődés, de a pasiddal vagy egy barátoddal való beszélgetés megnyugtat. Megkönnyebbülést hoz az is, amikor a Vénusz 18-án összekapcsolódik uralkodó bolygóddal, a Jupiterrel és arra biztat: kényeztesd magad! Most ez a sikered és a boldogságod kulcsa!