A 28-ai újhold az Oroszlánban sok-sok változást ígér a zodiákus tagjainak a heti horoszkóp szerint. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Az utóbbi időben úgy érezted, hogy a pénz olyan gyorsan tűnik el a számládról, mint amilyen sebesen befolyik. 26-án vagy 28-án értékes leckét kaphatsz, illetve jelentős felfedezést teszel azzal kapcsolatban, hová lesz a pénzed és mit rontasz el. Szerencsére a 28-ai újhold Oroszlánban új kezdetet kínál az anyagi gondjaid megoldásához és a szerelmi életed feljavításához. Ráadásul a napokban még támogatókra is lelsz!

Bika

Mostanában könnyen felháborodsz és hangot adsz az érzelmeidnek, Bika. Folyamatos feszültségben telnek a napjaid. Jó lenne, ha elfogadnád a kirándulási lehetőséget, amit felajánlanak, mert az enyhítené a stresszt. Aztán 28-án az Oroszlán újholdja lehetővé teszi, hogy újra megtaláld életedben a békét, és mindazt, ami hozzásegít a kiegyensúlyozott, boldog élethez. Légy türelemmel, úton vannak már a pozitív változások!

Ikrek

Uralkodó bolygód, a Merkúr ütközik a Marssal és az Uránusszal ezen a héten, így előfordulhat:  jó néhány váratlan kellemetlenséggel kell megküzdened. A csillagok próbára tesznek téged, de megéri állni a sarat, mert utána meg is jutalmaznak! A 28-ai újhold az Oroszlánban lehetőséget ad arra, hogy megismerkedj valakivel, sőt, akár új kapcsolatba kezdj.  A párban élők pedig sikeresen megoldhatják a gondjaikat a pasijukkal!

Rák

Jó hír, Rák! Végre megtérülnek a korábbi erőfeszítéseid. Ennek fényében nyakadba szakadhat egy halom pénz, de legalábbis beköszönhett életedbe a jólét, és akár az adósságaidat is letudhatod. Meglehet, a szerelmi életeddel kapcsolatos „befektetések” is megtérülnek, így elnyerheted a kiszemelted szívét vagy kész megállapodni melletted a pasid. Bőven lesz okod ünnepelni a héten!

 Oroszlán

A napokban jó szándékkal tükröt tart eléd az univerzum, hogy rájöhess, mi hiányzik az életedből, illetve belőled, valamint miként válhatnál jobb emberré. Kissé fájdalmas, de tanulságos lecke lesz ez, aminek köszönhetően sokat fejlődhetsz. A 28-án az újhold a te jegyedben van, emiatt kissé érzékeny leszel, de legalább romantikus, és több megünneplendő élményben is lesz részed.

Szűz

Izgalmas utazási vagy tanulási lehetőséget ajánlanak fel neked, amit érdemes lenne elfogadnod. Sőt, egyeseknek spirituális jellegű kiruccanásokat, programokat kínálhatnak. Mind-mind tökéletes alkalom arra, hogy kicsit kiengedd a gőzt.  Az e heti újhold az Oroszlánban, 28-án elősegíti a pihenésedet, az elmélyülésedet, és a társas kapcsolataid megerősítését. Ennek fényében akár új barátokra is szert tehetsz!

Mérleg

A Vénusz 25-én a Jupiterrel találkozik, így végre elmélyítheted a párkapcsolatodat, illetve  friss és forró szexuális élményekkel teheted gazdagabbá. De megsegít ez a konstelláció az üzletben és a karrierben is, ahol ugyancsak új és előnyös megállapodások születhetnek, akár vezetővé is válhatsz! Mindezt  megfejeli a 28-ai újhold, ami az Oroszlánban lehetőséget ad arra, hogy valóban egy közösség vagy ügy élére állj.

Skorpió

Miközben a kommunikáció bolygója a Merkúr, és a dinamikus Mars a lassú, egyenletes Bikában találkozik, megtanulod, hogyan képviseld magad a munkahelyeden vagy a nyilvánosság előtt. Akár álmaid munkádat is megkaphatod vagy a vágyott fizetésemelést. A 28-ai újhold újfent segíteni fog közelebb kerülni a kitűzött jövőképhez, csak meg kell határoznod pontosan, mire is vágysz!

Nyilas

Több lehetőség is kínálkozik az életedben. Meglehet, két pasi közül kell választanod vagy el kell döntened, mivel szeretnéd a továbbiakban keresni a kenyeredet: a művészeti tevékenységeddel vagy maradsz a melóhelyeden. A 28-ai újhold Oroszlánban új kezdetet hoz, és utazással kecsegtet. Mivel az uralkodó bolygód, a Jupiter ugyanazon a napon kezd visszafelé haladni, fontos, hogy kövesd azt az álmaidat!

Bak

A héten a következő a feladatod Bak: húzd meg magad körül a határokat. Ha nem teszed, jó esélyed van arra, hogy hat hónapon belül teljesen kiégsz. Ugyanakkor nagy szükséged lenne a támogatásra, de bizonytalan vagy azzal kapcsolatban, kitől kellene kérned. A 28-ai újhold az Oroszlánban lehetőséget kínál számodra, hogy valakivel összefogj, és együtt érjetek el sikereket.

 Vízöntő

A munkád vagy a kötelezettségeid miatt gyakrabban összerúghatjátok port a pasiddal. Ez bizony csak a kezdet, mert sajnos azt érezheted: csőstül jön a baj, és hirtelen minden elromlik körülötted. Szerencsére a 28-ai újhold lehetővé teszi, hogy orvosold a gondjaidat, sőt, néhol varázsütésre, maguktól is megoldódnak.

Halak

A napokban átgondolod, mik az igazán fontos dolgok számodra, és mire jut időd (illetve mire nincs). Ennek következtében fontos, a karrieredet vagy a szerelmi életedet érintő döntéseket hozol meg. A 28-ai Oroszlán újhold már az újrakezdés ideje, onnantól kezdve minden korábbi gondodat, mintha elvágnák, és egy vadiúj életbe kezdhetsz bele.